REKLAMI GEÇ

Merkezefendi kendi çöpünü temizleyecek

Merkezefendi kendi çöpünü temizleyecek

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çöp toplama ve temizlik işleri Merkezefendi İlçe Belediyesi’ne devredildi. Merkezefendi Belediyesi 145 personel ve 28 aracı ile temizlik hizmeti verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2015 Salı, 12:06

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden temiz işlerini devralan Merkezefendi Belediyesi, temizlik araçlarını yeniden dizayn etti, temizlik işçileri için de yeni kıyafetler hazırlandı. 

denizli-merkezefendi-temizlik-isleri-ic

“Belediyemiz Temizlik Konusunda Çok Titiz”
Renkli gelincik çiçekleri ile yeni tasarımları yapılan araçları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, “Denizli Büyükşehir Belediyesinden çöp toplama ve tüm temizlik işlemlerini Merkezefendi Belediyesi olarak devralmış bulunuyoruz. Devir işlemlerinin tamamlanması ile birlikte temizlik işlerinde kullanılacak araçlarımızın yeni giydirmeleri yapıldı” dedi.

Tüm temizlik araçlarına renkli gelincik çiçekleri ile yeniden  tasarladıklarını belirten Subaşıoğlu, “‘Temiz Bir Merkezefendi İçin El Ele’ sloganımızla çevre bilincinin ve duyarlılığının oluşmasını amaçlıyoruz. Bunun yanı sıra temizlik işlerinde çalışacak personellerimizin kıyafetleri de yenilendi. Belediyemizin logosundan yola çıkarak, mavi tonlarında kıyafetlerimizletemizliğin de sembolü olacağız. Belediyemiz temizlik konusunda çok titiz. Çiçek gibi bir Merkezefendi İlçesi yapmak için hep birlikte, el ele çalışacağız” diye konuştu. 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu