REKLAMI GEÇ

Subaşıoğlu pul bastırdı, eleştirilerin odağına oturdu

Subaşıoğlu pul bastırdı, eleştirilerin odağına oturdu

AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı bu kez de PTT’ye para vererek bastırdığı pul ile gündeme geldi. Sosyal medya ve Whatsapp gruplarının bir numaralı gündemi haline gelen Subaşıoğlu ile ilgili yapılan yorumlar tek bir cümlede birleşti: “Ego tavan yaptı.”

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2018 Çarşamba, 17:57

Yaptığı açıklamalar, icraatları ve tavırlarıyla sık sık gündeme gelen, eleştiri oklarını kendisine yönelten AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu bir kez daha gündeme geldi.

PTT’YE PARA VERDİ, PUL BASTIRDI
Subaşıoğlu, icraatlarını duyurmak için kullandığı materyallere pulları da ekleyince, ortaya eleştiri alan bir icraat daha çıktı. PTT’ye belediye bütçesinden para vererek bastırdığı pullar piyasaya çıktı, kullanılmaya başlandı.

KENDİ FOTOĞRAFI ÖN PLANDA
Ancak, Subaşıoğlu bastırdığı pullarda belediye hizmetleri yerine kendi reklamını yapınca, sosyal medyanın diline düştü, Whatsapp gruplarının bir numaralı gündem maddesi oldu.

Bastırılan pullardan birinde “2018 vizyon projelerimizin açılış yılı olacak” sloganı ile belediyenin yapımını tamamladığı merkezin görseli yer alıyor. Ancak, Subaşıoğlu’nun kendi fotoğrafı, hem hizmeti hem de belediye logosunu geride bırakıyor, neredeyse pulun tamamını kaplıyor.

SOSYAL MEDYA SALLANDI
Sosyal medya kullanıcıları, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun “pullu siyaseti”ni de diline doladı. Eleştiren paylaşımlar birbiri ardına geldi, en dikkat çekenler ise “Arkadaş, bir insanda bu kadar EGO mu olur. Hadi nikah sarayının açılışı evlilik yıldönümüne denk geldi de pul ne?” ve “Merkezefendi’nin logosunu sanırım ayıp olmasın diye koymuş pula. İyi yine yer bulabilmiş kendi fotoğrafının yanında” oldu.

Yorumlar

Cengiz   -  Bağlantı 19 Aralık 2018, 22:56

Ya bir kere de Allah rızası için hayırlı ve toplumsal bir çalışma ile gündeme gelsin bu subaşı başkan.Nedir arkadaş bu ya?Böyle insanları aday göstermeyin bir daha lütfen.Kendine değil ülkeye çalışan insanlara ihtiyaç var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu