REKLAMI GEÇ

Özbaş’tan Roman’lara festival sözü

Özbaş’tan Roman’lara festival sözü

Sarayköy Belediyesi tarafından “Roman Haftası” dolayısıyla düzenlenen gecede, Başkan Ahmet Necati Özbaş ve Roman vatandaşlar dans etti. Başkan Özbaş, gelecek yıllarda “Roman Haftası”nın festival tadında kutlanacağı sözünü verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2017 Cuma, 15:40

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Roman Haftası”nda ilçedeki Roman vatandaşlara özel bir gece düzenledi. “Roman Buluşması”na Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Halil Aktım ve Engin Gültekin ile çok sayıda Roman katıldı.

Yemekli buluşmada Roman’lara seslenen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “İlçemizdeki tüm hemşerilerimiz bizim için değerlidir. Onlar ile ilçemiz var oluyor ve büyüyor. Roman kardeşlerimiz olarak sizlerde ilçemizin bir parçasısınız. Davetimi kırmayarak bu gecede bizim ile bir araya gelen Denizli’nin ve Sarayköy’ün gülleri olan sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

ROMAN HAFTASI GÜNLERCE KUTLANACAK
“Roman Haftası”nı kutlayan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Bu yıl Roman Haftası’nı tek bir günde kutladık ancak önümüzdeki seneler bu kutlamalarımız günlerce sürecek. Seneye 24 Mayıs Milli Mücadeleye Katılış ve Tarım-Kültür Festivali gibi coşkulu kutlayacağız. Siz hangi sanatçıyı isterseniz biz o sanatçıyı buraya getireceğiz. Kutlamaları sizinle birlikte düzenleyeceğiz. Roman Haftası bundan böyle 1 gün değil 3 gün sürecek” dedi.

“ROMAN VATANDAŞLARIMIZ İLE HEP BİRLİKTE OLACAĞIZ”
Roman vatandaşlar ile gurur duyduğunu kaydeden Başkan Özbaş, “Allah ömür verdikçe siz dostlarımızla olmaya devam edeceğiz. Sizler 3 yıl önce bu kardeşinizi belediye başkanı seçtiniz. Sizden aldığım bu emanet ile 3 yıldır çalışıyoruz. Görev süresi boyunca Sarayköy’deki tüm vatandaşlarımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Romanlar gece boyunca Roman havaları ile coştu, Başkan Özbaş da zaman zaman oyunlara eşlik etti.
Renkli görüntülerin yaşandığı gecede Roman vatandaşlar keyifli anlar geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı