REKLAMI GEÇ

Sarayköy’de annelere özel buluşma

Sarayköy’de annelere özel buluşma

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve eşi Esin Özbaş engelli, şehit ve gazi aileleri ile bir araya geldi. Anneler ile sohbet eden Başkan Özbaş “Sizler hayatımızın önemli noktalarındasınız. Sizlere olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2017 Pazar, 14:40

Sarayköy Belediyesi anneleri unutmadı. Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, eşi Esin Özbaş ile birlikte vatan uğruna canlarını feda eden şehit, gazi ve çocuklarının engelleri aşması için her gün çabalayan engelli aileleri ile Şehit Hüseyin Kuş Parkında bir araya geldi.

Anneler ile sohbet eden Başkan Özbaş, “Sizler hayatımızın önemli noktalarındasınız. Sizlere olan vefa borcumuzu hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Mutlu, güçlü ve yüzü gülen toplum istiyorsak çocuklarına olan en saf ve karşılıksız sevgi ve şefkat barındıran annelerimiz olan sizlerin sayesinde olacaktır. Gelecek nesilleri en güzel şekilde yetiştirmek için bedeli olmayan bir görev üstlenen ve her zaman sevgi dolu olan sizlerin yılda bir kez hatırlanmaması, annelere daima şefkat ve merhametle yaklaşılması gerektiğine inanıyor bu güzel gününüzü kutluyorum” dedi.

Başkan Özbaş, annelere hediyeler verdi, fotoğraf çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı