REKLAMI GEÇ

Şampiyon şefler Özbaş ile buluştu

Şampiyon şefler Özbaş ile buluştu

Fethiye’de düzenlenen “Şef Mavi 6. Ulusal Yemek Yarışması”nda önemli başarılar elde eden Denizli Sema Abdurrahman Karamanlıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Atlı Sefa Karabostan, Furkan Mutluoğulları ve Şahin Ürküt ile öğretmenleri Ali Erdem, Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ı ziyaret etti, başarılarının paylaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mart 2016 Perşembe, 09:42

“Şampiyon Şefleri” ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirten Başkan Özbaş, “Türk mutfağının ve güzel yemeklerimizin tanıtılmasına ve gelecek nesillere aktarılmasına yapmış oldukları katkılardan dolayı hem öğretmenimiz Ali Erdem’e hem de öğrenci kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Zaten çok başarılı bir ekipler. Katıldıkları tüm yemek yarışmalarında ses getiren işlere imza atıyorlar. Ali Erdem ile daha önce ilçemizde görev yapmasından dolayı tanışıyoruz. Sefa kardeşim de ilçemizde aşçılık yapan bir dostumuzun oğlu. O yüzden kendilerini yakından takip ediyoruz. Ulusal ve uluslar arası tüm yarışmalarında bizler Sarayköy Belediyesi olarak onların yanında olacağız ve üzerimize düşeni fazlasıyla yapacağız” dedi.

Şampiyon şefler de Başkan Özbaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler, Türk mutfağının en özel damak tatlarından oluşan bir yemek sözü verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı