REKLAMI GEÇ

Sarayköy Belediyesi Evde Temizlik Hizmetleri alkış aldı

Sarayköy Belediyesi Evde Temizlik Hizmetleri alkış aldı

Sarayköy Belediyesi Evde Temizlik Hizmeti çalışmaları, alkış alan bir davranışa imza attı. Temizlik için gittikleri evin küçük çocuğu farklı bir istekte bulundu, sarma ve yufka ekmeği talep etti. Ekip çalışanları da görevleri olmamasına rağmen küçük çocuğu kırmadı, önce sarma sardı, ardından da hamur yoğurup, yufka pişirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2018 Çarşamba, 15:13

Sarayköy Belediyesi’nin Evde Temizlik Hizmeti ekipleri ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşmaya devam ediyor. Bala Mahallesi’nde gittikleri evin temizliğini yapan ekipler, evin küçük çocuğunun farklı bir talebi ile karşılaştı.

Babasıyla birlikte yaşayan 6. sınıf öğrencisi M.T. canının yaprak sarma çektiğini söyledi, bir de yufka ekmediğini çok sevdiğini.

Küçük çocuğun bu isteği Sarayköy Belediyesi Evde Temizlik Hizmeti görevlilerini duygulandırdı. Ekip görevlileri önce yaprak sardı, ardından da hamur yoğurup, bahçede ateş yakarak yufka ekmeği pişirdi.

Sarayköy Belediyesi Evde Temizlik Hizmeti ekiplerinin bu davranışı hem küçük çocuğu çok mutlu etti, hem de ilçede büyük takdir topladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı