REKLAMI GEÇ

Kitap ödül getirdi

Kitap ödül getirdi

Serinhisar’da “Aydınlık Gelecek İçin Okuyorum” adlı yarışmada dereceye giren öğrenciler bisikletlerine kovuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2017 Pazar, 14:34

Serinhisar’da 3 yıldır ilçe genelindeki okullarda gerçekleştirilen “Aydınlık Gelecek İçin Okuyorum” yarışmasının bu yılki ayağı tamamlandı.

4. sınıf öğrencileri “Pinokyo”, “Falaka”, ”Ömer’in Çocukluğu”, “Yalnız Efe” ve “İnsan Ne İle Yaşar” kitaplarından; ortaokul öğrencileri ise “Halime Kaptan”, “Beyaz Zambaklar Ülkesinde”, “Değirmenimden Mektuplar”, “Vatan Yahut Silistre” ve “Sol Ayağım” kitaplarından hazırlanan 50 soruluk sınava tabi tutuldu.

Dereceye giren öğrencilerin ödüllendirildiği etkinliğe Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, İlçe Müftüsü Ramazan Çoşkun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Kabukçu, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Dönmez, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.


Okul müdürü Ümit Emlak, “Yarışmayı öğrencilerimizde dikkatleri kitaba çevirmek ve yoğunlaştırmak, kitap okumaya olan ilgiyi artırmak, okulunu temsil etme bilincini kazandırmak, okuma alışkanlığının yaşam tarzı haline getirilmesi ve okulumuzun tanıtımı amacıyla düzenliyoruz. Yarışmaya ilkokul 4. sınıflardan 70, ortaokuldan 81 öğrenci katıldı” dedi.

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere madalyaları ve ödülleri verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı