REKLAMI GEÇ

Başkan Akyol’dan Osman Zolan mesajı

Başkan Akyol’dan Osman Zolan mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı kesinleşen Osman Zolan’a ilk kutlama mesajı Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol’dan geldi. Akyol’un mesajını ise AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer’in mesajı takip etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2018 Cumartesi, 17:17

Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Osman Zolan’ın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilmesinden hemen sonra bir kutlama mesajı yayımladı. Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol mesajına,” Tavasımız için bu gün mutlu ve gururlu bir gün” diyerek başladı. Turhan Veli Akyol mesajının devamında şunları söyledi:

Tavasımızın evladı olan Osman Zolan’ın adaylığının kesinleşmesi bizleri inanılmaz mutlu etti. Sn. Nihat Zeybekci’den koltuk devralmak ve onun yerini doldurmaya çalışmanın zorluğunu kimse tahmin edemez. Ancak Başkan Zolan her türlü zorluğun ve meşakkatin üstesinden alnının teriyle geldi ve gelmeye devam edecektir. Sn. Zolan’la beş yıla yakın bir süredir çalışıyorum. İş ahlakı, çalışkanlığı, dürüstlüğü, her güne hala ilk günkü heyecanla başlaması, her saniyesinde Denizli için yeni projeler üreten engin hayal dünyası ve her şeyden önemlisi ve Denizli halkının da en çok sevdiği özelliği olan güleryüzlülüğü onun en büyük vasıfları. Kendisini can-ı gönülden tebrik ediyorum. Tavas gururla, mutlulukla onun yanında olacak ve onunla yürüyecektir.

Başkan Zolan’ı kutlayan ikinci isim ise Ak Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Ekrem Başer oldu. Başe ise mesajında şu görüşlere yer verdi:

AK PARTİ MERKEZEFENDİ İLÇE BAŞKANI EKREM BAŞER
“Denizli’nin Türkiye’nin parlayan yıldızı olmasında emeği geçen, yaptığı hizmetlerle partimizin ve Denizli’mizin gurur kaynağı olan Osman Zolan başkanımızın sonuna kadar yanındayız. 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde yeniden onunla yürüyecek olmanın sevinci ve coşkusunu yaşamaktayız. Yerel seçimlere doğru durmadan, yorulmadan, çalışmaya devam edeceğiz. AK Partili belediyecilik destanının Osman Zolan başkanımız ile yazılmaya devam edileceğine olan inancımız tamdır. Kendisi Denizli’nin çok sevdiği bir isimdir. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’ı tebrik ediyor yüce Allah’tan bu seçimlerde de alnının akıyla çıkmasını niyaz ediyorum.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu