REKLAMI GEÇ

Şehitler için yürüyecekler

Şehitler için yürüyecekler

Bu yıl 20’nci kez düzenlenecek olan Kızılcabölük Denizli Doğa Yürüyüşü terör şehitleri anısına yapılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mayıs 2017 Cumartesi, 16:04

Osman Nuri BOYACI /(DHA)
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Tavas Belediyesi ve Kızılcabölüklüler Vakfı’nın birlikte düzenlediği Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü bu yıl 21 Mayıs’ta yapılacak. 20’nci kez düzenlenen yürüyüş bu yıl terör şehitleri adına gerçekleştirilecek.

Kızılcabölük-Denizli Doğa Yürüyüşü’nün dünyanın en uzun trekking etkinliklerinden biri olduğunu söyleyen Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Osman Erkli, 22 kilometrelik doğal parkurda yapılan yürüyüşte çeşitli etkinlikler düzenleneceğini belirtti.

Tüm Denizlileri yürüyüşe davet eden Erkli, “20 yıldır bu yol yürüyüşü gerçekleştiriliyor. Geçen yıl yoğun yağmur nedeniyle yapılamamıştı. Bu yıl hedeflerimiz doğrultusunda hava koşullarının da uygun olması halinde yürüyüşümüzü gerçekleştireceğiz. Bu yürüyüş doğa ile vakit geçirmek isteyenler için bir fırsat olacak. Doğaseverler, sporseverler bu yürüyüşü kaçırmasın. Doğayla iç içe olabilecekleri bir gün için lütfen programlarını bu yürüyüşe göre hazırlasınlar. Bu yıl yürüyüşümüzü terör şehitlerimiz anısına gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Tavas’ın Kızılcabölük Mahallesi’nden saat 09.00’da başlayacak yürüyüşe katılmak isteyenler için Denizli’den sabah 07.00’de araç kaldırılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu