REKLAMI GEÇ

Övgü ve desteğe teşekkür

Övgü ve desteğe teşekkür

Kızılcabölüklüler Vakfı yönetimi, kendilerine destek olan Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Kadir Gökhan Saçkan’a teşekkür ziyareti yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Kasım 2014 Cumartesi, 11:33

KızılcabölüklülerVakfı , yönetim kurulu üyelerimaddi manevi destek veren ve vakıf çalışmalarında etkin rol alan Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Kadir Gökhan Saçkan’a teşekkür için makamında ziyaret etti.

Vakfın en önemli amaçlarından birinin üniversite öğrencilerine karşılıksız burs vermek olduğunu ve bu bursu da hayırseverlerin gönüllü katılımları ile sağlandığını belirten Kızılcabölüklüler Vakfı Başkanı Ferhat Kuvvetoğlu, “Denizli ve Türkiye’de birçok Kızılcabölüklü hayırsever, sanayici ve işadamından küçük meblağlar toplanarak şimdi Tavas’ın mahallesi olan 100 yıllık kasaba Kızılcabölük’ün dar gelirli ailelerin üniversitede okuyan öğrencilerine destek sağlıyoruz. Karşılıksız burs ile eğitim gören birçok öğrencimiz mezun oldu ve şimdi değişik yerlerde görev yapıyorlar “ dedi.

Hastane Yöneticisi Saçkan, çalışmaları yakından takip ettiğini, bu çalışmalarda küçük de olsa maddi manevi bir katkıda bulunabilmekten mutluluk duyduğunu belirtti.Saçkan “Türkiye de bir kasaba, bir mahalle vakfı kendi ayakları üzerinde ve hiçbir gelir kaynağı olmadan sadece hemşeri sanayici işadamı ve gönüllülerin katkısı ile her ay ortalama 100 öğrenciye burs verme gücünü gösteriyorsa bunun adı kenetlenme kaynaşma ve birbirine olan güvenden kaynaklanır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu