REKLAMI GEÇ

Tavas Belediyesi binlerce vatandaşı gönül sofrasında buluşturdu

Tavas Belediyesi binlerce vatandaşı gönül sofrasında buluşturdu

Tavas Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferini mahalle iftarlarıyla canlı tutuyor. Her gün farklı mahallede kurulan “Gönül sofrası” bu kez Tavas merkezde binlerce vatandaşı buluşturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2024 Perşembe, 14:20

Tavas Belediyesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları farklı mahallelerde devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen vatandaşları gönül sofrasında bir araya getiren Tavas Belediyesi, iftar sofrasını bu kez 5 bin kişinin katılımı ile Tavas merkezinde kurdu. Kurulan gönül sofralarını dolduran binlerce kişi, ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelendi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve binlerce vatandaşın yoğun katılımı ile Ramazan ayının ruhu dolu dolu yaşandı.

Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık; “Rahmetin, bereketin ve bolluğun ayı olan Mübarek Ramazan’da Merkez ve Mahallelerimizde kurduğumuz gönül sofralarımızda hemşehrilerimizle birlikte Ramazan ayının güzelliğini ve manevi birlikteliğini yaşıyoruz. En yoğun birlik ve beraberlik duygularını yaşadığımız böyle güzel bir akşamı aynı sofrada paylaşıyor olmak, bizler için çok kıymetli. Ramazan ayı boyunca, her gün birlik ve beraberliği yansıtan bu sofralarımızı kurmaya devam ediyoruz. Hep beraber nice güzel Ramazanlar yaşamak dileğiyle. Rabbim hepimizi Kadir Gecesi’ne, Ramazan Bayramı’na ulaştırsın. Allah’ım yapmış olduğumuz ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul eylesin.

Gönül birlikteliğimize ortak olup iftar soframızı şereflendiren tüm hemşehrilerime teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Nisan 2024 Pazar 7 26Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 25Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 8 26Çok Bulutlu
1 Mayıs 2024 Çarşamba 9 25Çok Bulutlu
2 Mayıs 2024 Perşembe 9 25Çok Bulutlu