REKLAMI GEÇ

Tavas Kaymakamı’nın tercihi rengarenk giysiler

Tavas Kaymakamı’nın tercihi rengarenk giysiler

Tavas Kaymakamı Ali Arıkan, devlet memuru kalıbı dışına çıkan giyim tarzı ile dikkati çekerken, tercihi ise farklı renk tonlarını bir arada taşıyan giysiler oluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Temmuz 2014 Salı, 12:29

Devlet memurlarının nasıl giyineceği “Kılık Kıyafet Yönetmeliği” ile belirlendiğinden, bir kamu kurumuna gittiğinizde hemen göze çarpan klasikleşen giyim tarzıdır. Örneğin erkek memurlar için kravat zorunludur. Hele bir de protokolde yer alıyorsa, yaz kış demeden ceket sırtta olur. Giyilen elbiseler ise birkaç renkle adeta sınırlanmış gibidir.

ANONS

Ancak, arada bir bu sıradanlığın dışına çıkanlar, farklı renk tonlarını tercih edenler de yok değil. Denizli’de bunun öncülüğünü Tavas Kaymakamı Ali Arıkan yapıyor. Takım elbise yerine farklı renkler taşıyan ceket ve pantolon tercih eden Arıkan, bunu gömlek, kravat ve çorap seçimiyle tamamlıyor. Güneş gözlüğü de vazgeçemediği aksesuarlardan.

Farklı renk tonlarından giysileriyle dikkati çeken Arıkan, çektirdiği fotoğrafları da sosyal medya üzerinden paylaşıyor.

Yorumlar

cengiz keskiner   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 22:09

kaymakam Bey in kıyafetleri madem haber oldu, bizde görüş bildirelim öyleyse. fotoğraflar kendine yakışanı gayet iyi bilen, estetik algısı yüksek bir kişi olduğunu gösteriyor zaten. Kendilerini kutlarım. Renkler ve çok renklilik çağdaş yaşamın her anlamda olmazsa olmazlarıdır. Toplumumuzun, hele bürokrasimizin siyah lacivert ve gri renklerin soğuk kasvetli etkisinden kurtulması kaymakam Bey gibi bu konunun Donkişotlarıyla olacaktır. İnanıyorum ki Kaymakam Bey görevindeki Devlet Adamlığı titizliği ile kıyafetlerindeki güzelliği taçlandıracaktır

ibrahim   -  Bağlantı 8 Temmuz 2014, 20:08

sevdim bu kaymakamı

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

TavasSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 7 23Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 7 26Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 6 25Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 8 26Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 10 26Parçalı Bulutlu