REKLAMI GEÇ

5 ülkeden eğitimciler AB projesi için Denizli’de

5 ülkeden eğitimciler AB projesi için Denizli’de

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde, Denizli’den özel bir eğitim kurumu ile Slovenya, Hırvatistan, Macaristan, Yunanistan ve Romanya’nın ortak olduğu “Eğitim Ortamlarına Hayvanların Entegrasyonu” adlı projenin Türkiye ayağı Denizli’de gerçekleştiriliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2016 Cumartesi, 09:10

Projenin Türkiye ayağı ile ilgili çalışmalar için Denizli’de bulunan Avrupa Birliği ülkelerinden eğitimci heyeti, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

İl Milli Eğitim müdürü Mahmut Oğuz, konuyla ilgili verdiği bilgide, AB projesi kapsamında Slovenya, Hırvatistan, Macaristan, Yunanistan ve Romanya’dan gelen 11 kişilik öğretmen heyetinin özel eğitimin geliştirilmesi ve çeşitlendirilmesi için ziyaretlerde gerçekleştirdiğini söyledi.

Heyetin Polis Amca Özel Eğitim ve Uygulama Okulu ile Ayyıldız Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gittiğini ifade eden Oğuz, “Heyet, ülkemizde kurulan ilk özel eğitim anaokulu olma özelliğini taşıyan Özel Eğitim Anaokulu’nu da ziyaret edecek. İki yıldır sürdürülen proje kapsamında 5 toplantı yapılmış olup, 2016-2017 yılının ilk toplantısı ilimizde gerçekleştiriliyor. Proje ile özel eğitime muhtaç öğrencilerimizin eğitiminde hayvanların kullanımı ile sosyal entegrasyonlarının gerçekleştirilmesi hedefleniyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı