REKLAMI GEÇ

Bilim olimpiyatlarına Erbakır damgası

Bilim olimpiyatlarına Erbakır damgası

Erbakır Fen Lisesi, TUBİTAK Bilim Olimpiyatları’ndan üç madalya ve iki kupa ile döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2018 Çarşamba, 13:09

Erbakır Fen Lisesi, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında ‘En Yenilikçi Çözüm’ ödülünün yanı sıra üç madalya ve iki kupa alarak dikkat çekti.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında dereceye giren öğrenciler ile danışman öğretmenlerini misafir ederek ödüllerini verdi.

Ödül töreninde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ramazan Kayayurt, Erbakır Fen Lisesi Müdürü İbrahim Ekiz, danışman öğretmenler Barış Yılmaz, Mustafa Arslanoğlu ve Rafike Duyar ile dereceye giren öğrenciler Ebrar Tecimen- TÜBİTAK Kimya Olimpiyatı Bronz Madalya, Tuğçe Çağlayan- TÜBİTAK Kimya Olimpiyatı Bronz Madalya, Mehmet Koca -TÜBİTAK Matematik Olimpiyatı Gümüş Madalya, İsmail Yaşar Kökçüler -FIRST LEGO League (Robot) / Ulusal Bilim Kampı / İHA, Yiğit Doruk -FIRST LEGO League (Robot) / Ulusal Bilim Kampı / İHA, Behlül Sena Akbudak- FIRST LEGO League (Robot) / Ulusal Bilim Kampı / İHA ve Mehmet Kural -FIRST LEGO League (Robot) / Ulusal Bilim Kampı / İHA hazır bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, öğrencilerin başarılarını tebrik ederek, “Erbakır Fen Lisesi olarak 81 il ile yarış içerisindesiniz. İlimizin marka okulusunuz. Başarılarınız hepimizi mutlu ediyor ve onurlandırıyor. Çağımızda teknoloji amacı doğrultusunda kullanıldığında hayatı kolaylaştırıyor ve aynı zamanda ülke ekonomisine büyük katkılar sağlıyor. Gençlerimizi Teknoloji Bağımlısı olarak değil de teknolojiyi kullanan nesiller olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Teknoloji satar bir ülke olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bakanlığımız da Robotik Kodlama alanına büyük önem vermektedir” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz konuşmasının ardından başarılarda büyük emekleri olan danışman öğretmenler ile dereceye giren öğrencilere plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı