REKLAMI GEÇ

Emekli öğretmenleri unutmadılar

Emekli öğretmenleri unutmadılar

Fahri Akçakoca Anaokulu idareci ve öğretmenleri, yıllarını öğrencilerine adadıktan sonra yaşamlarını Huzurevi’nde sürdüren emekli öğretmenler Mustafa Ogan ve Ahmet Öztürk’ü unutmadı. Öğretmenlerin günleri kutlandı, pasta kesildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2018 Cuma, 16:18

Denizli’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında çeşitli etkinler düzenleniyor. Bu kutlamaların belki de en anlamlısı Huzurevi’nde yapıldı.

Fahri Akçakoca Anaokulu idareci ve öğretmenleri, Huzurevi’ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Yıllarını öğrencilerine ve eğitime adayan, emekli olduktan sonra da yaşamlarını Huzurevi’nde devam ettiren Mustafa Ogan ve Ahmet Öztürk’ü ziyaret eden öğretmenler, sürpriz bir kutlama yaptı.

Meslek yaşamları boyunca kendilerini eğitime adayan emekli öğretmenlere teşekkür eden Fahri Akçakoca Anaokulu heyeti, Ogan ve Öztürk ile birlikte pasta kesti.

FİDAN DİKİLDİ
24 kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında Servergazi İmam Hatip Ortaokulu Müdürlüğü’nce, okul bahçesine 30 fidan dikilerek “Öğretmenler Günü Hatıra Ormanı” oluşturuldu. Dikilen fidanlar öğretmenlerin fidanı olan öğrencileri gibi yıllar içinde gelişip büyüyecekler.

SINAVSIZ HAVA SAHASI
İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi öğrenci ve öğretmenleri tarafından İSE Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında “Sınavsız Hava Sahası” isimli tiyatro gösteresi sergilendi. Oyun, izleyicilerden büyük beğeni aldı, öğrenciler sergiledikleri performans ile usta tiyatrocuları aratmadı.

ŞEHİT ÖĞRETMENLER ANILDI
Tavas Ulukent Şehit Öğretmen Ayşe Konakçı İlk ve Ortaokulu’na adını veren şehit öğretmen Ayşe Konakçı gibi Denizli’de eğitim neferliği yapan ve tüm hayatını vatan hizmetine adayan diğer şehit, gazi ve ebediyete intikal etmiş öğretmenler için Servergazi İmam Hatip Ortaokulu tarafından Yeni Camii önünde lokma hayrı yapıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı