REKLAMI GEÇ

Hayırsever kadından şimdi de anasınıfı

Hayırsever kadından şimdi de anasınıfı

Hayırsever Hacı Serpil Kabaklıoğlu, ismini taşıyan ortaokulun bahçesine şimdi de anasınıfı yaptıracak. Anasınıfı binasının tamamlanmasıyla, Hacı Serpil Ortaokulu’nda bu eğitim-öğretim yılının ikinci yarısında tam gün eğitime geçilecek.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2016 Pazartesi, 16:12

Pamukkale’nin Deliktaş Mahallesi’nde yaptırılacak 3 derslikli Hacı Serpil Kabaklıoğlu Anasınıfı için Denizli Valiliği’nde imza töreni düzenlendi. Törene Vali Ahmet Altıparmak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, hayırsever Serpil Kabaklıoğlu ve oğlu Salih Kabaklıoğlu katıldı.

500 DERSLİĞE İHTİYAÇ VAR
Vali Ahmet Altıparmak, törende yaptığı konuşmada, il nüfusunun göçlerle birlikte arttığını, bu nedenle de yeni yapılacak eğitim kurumlarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi. Konuya duyarlılık gösteren Serpil Kabaklıoğlu’na teşekkür eden Altıparmak, “Yaklaşık 500 dersliğe ihtiyacımız var. Denizli’nin nüfusu hızla artıyor, eğitime katılan sayılarda bir artış var, göçlerle bu artıyor. Dolayısıyla bugün 500 olan derslik ihtiyacımızı tamamlasak bile yeni eğitime yeni ihtiyaçlar da ortaya çıkabilir. O yüzden biz biraz daha hayatın akışına ayak uydurmak ondan daha hızlı hareket etmek için önlem almak zorundayız” dedi.

Altıparmak, yapılacak anasınıfı ile Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu’nda 4 ay sonra tam gün eğitime geçileceğini sözlerine ekledi.

400 BİN LİRAYA MAL OLACAK
Konuşmaların ardından Pamukkale’nin Deliktaş Mahallesi’nde bulunan Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu’nun bahçesine yapılacak ve 400 bin liraya mal olacak 3 derslikli anasınıfının protokolü imzalandı.

Hayırsever Kabaklıoğlu Ailesi, daha önce Hacı Salih Kabaklıoğlu İmam Hatip Lisesi Pansiyonu, Hacı Serpil Kabaklıoğlu Ortaokulu ve Nedime Kabaklıoğlu Anaokulu’nu yaptırdı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı