REKLAMI GEÇ

Oğuz’dan müdürlere bağımlılık uyarısı

Oğuz’dan müdürlere  bağımlılık uyarısı

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, müdür yardımcıları ve ilçe milli eğitim müdürleriyle yaptığı toplantıda, “Okullarımızda bağımlılıkla mücadele çalışmalarımız önemini korumakta bunun üzerinde titizlikle durmalıyız” uyarısında bulundu

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2015 Cumartesi, 12:04

İl Millî Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Milli Eğitim Müdürü Mahmut oğuz, müdür yardımcıları  Şener Bayram, Ragıp Çelik, Hüseyin Başgün, Şube Müdürleri Hüseyin Selçin ve Mustafa Vural ile on dokuz ilçe milli eğitim müdürü katıldı.

2014-2015 eğitim öğretim yılında yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda,  kapalı olduğu yaz döneminde yapılacak çalışmalar ile yeni eğitim öğretim yılına tam ve eksiksiz girilmesi için yapılması gereken çalışmalar ile alındı.

İl Millî Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz “Biz birbirimizi tamamlayan unsurlarız. Takım ruhu içerisinde başarılı bir eğitim öğretim yılını geride bıraktık. Sizlerin olağanüstü destek ve gayreti ile Denizli gerek TEOG gerekse LYS’de iyi bir başarıya imza attı. Daha resmi sonuçlar elimize ulaşmadı ama ilk onun içerisinde ve ilk bin de öğrencilerimiz var. Buradan hepsini tebrik ediyor ve başarılarını devamını diliyorum. Genel durumumuzu irdelemek için ilçenizdeki TEOG ve LYS başarı istatistiklerini çıkarınız. Ayrıca bağımlılıkla mücadele çalışmalarımız önemini korumakta bunun üzerinde titizlikle durmalıyız” dedi.

 

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı