REKLAMI GEÇ

Manasır, 3 odanın tefrişini üstlendi

Manasır, 3 odanın tefrişini üstlendi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nin yapımı devam eden yeni binası için bağışlar sürüyor. Yüksek Öğretim Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı Üyesi Musa Kazım Manasır, 3 odanın tefrişini üstlendi.

/ DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2010 Salı, 17:40

Denizli’nin sağlık alanındaki en büyük projesi olan Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne bağışlar sürüyor. Yaşa/Yaşat Bağış Kampanyası kapsamında Denizli’nin tanınmış hayırseverlerinden Yüksek Öğretim Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı Üyesi Musa Kazım Manasır, 3 odanın tefrişini üstlendi.

Rektörlük makamında düzenlenen protokole, Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, Hayırsever İş Adamı Musa Kazım Manasır ve PAÜ Hastaneleri Başhekimi Prof. Dr. Fahir Demirkan katıldı. Asıl zenginliğin paylaştıkça arttığına değinen Musa Kazım Manasır, “Paylaşmak geleneklerimizin ve inancımızın bir parçasıdır. Bağış yapabilecek durumda olan herkesi Yaşa/Yaşat Bağış Kampanyası’na katılmaya davet ediyorum” dedi. Manasır, böyle bir projenin içinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, tüm Denizli’ye hayırlı olmasını diledi. Rektör Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç ise yaptığı bağıştan dolayı Musa Kazım Manasır’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından protokol imzalandı. Bağış kapsamında odalara Musa Kazım Manasır, Suna Manasır ve Müşerref ve Merhum Şevket Aslan’ın isimleri verilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı