REKLAMI GEÇ

Miniklerden çevre mesajı

Miniklerden çevre mesajı

Anaokulu öğrencileri “Geleceğimi Koruyorum” adıyla çevre alanında farkındalık oluşturdukları sergi açtı. Davetlilerin büyük ilgi gösterdiği sergide çevrenin korunmasına ilişkin önemli mesajlar verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2016 Cuma, 09:52

Merkezefendi Anaokulu’nda düzenlenen sergiye Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Şube Müdürü Mustafa Vural, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Kılınç, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu, İlçe Müdürü İbrahim Kargı, okul öncesi okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

anaokulu-sergi-icc

Serginin açılışında konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, farkındalık oluşturma adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Önümüzdeki süreçte hiç istemeseler de su ve toprak konularında ciddi sıkıntıların yaşanacağını ifade eden Oğuz, “Yavrularımıza bugünlerden başlamak üzere bunların önemini çok iyi öğretmemiz gerekiyor. Özellikle anaokulundan başlayarak temel eğitimde, orta öğretimde insanlar, bitkiler ve hayvanlar açısından su ihtiyacının ve toprağın önemini öğretmeliyiz. Neslimizin hayatını devam ettirebilmesi için suya ve toprağa her zaman ihtiyaç duyulacaktır. Farkındalık yaratma adına yapılan bu çalışma Cumhurbaşkanımızın değerli eşleri Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasında yapılmaktadır. Projenin tüm il geneline yaygınlaştırılması konusunda öğretmenlerimizden ve velilerimizden büyük beklentilerimiz var” dedi.

anaokulu-sergi-iccc

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelası Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Sezgin Kutlu ile öğrenciler tarafından kesildi.

anaokulu-sergi-ic

Anaokulu öğrencileri çevre kirliliği, güneş ve suyun önemini vurgulayan gösteriler sundu, protokol ve davetliler projenin temalarını barındılar çalışmaları inceledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı