REKLAMI GEÇ

Öğrenciler başarılı girişimcilerle buluşuyor

Öğrenciler başarılı girişimcilerle buluşuyor

Pamukkale Gençlik Derneği’nin Denizli’deki tüm meslek yüksek okulunun olduğu ilçelerde gerçekleştireceği Başarılı Girişimcilikte Yerel Örnekler Projesi başladı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizli Ticaret Odası, Denizli İhracatçılar Birliği ve KOSGEB’in ortağı olduğu proje Denizli’de girişimcilik konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2015 Pazartesi, 17:29

Pamukkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlenen projenin ilk ayağı Kale, Tavas ve Honaz’da gerçekleştirildi.

pamukkale_genclik_dernegi_iccc
Proje hakkında bilgi veren Proje Koordinatörü Muzaffer Kubal, “ Projemiz, eğitim hayatından sonra iş hayatına atılacak gençlerdeki girişimcilik ruhunu ve girişimcilik bilincini arttırmaya yönelik olarak eğitimler vermeyi ve Denizli yerelinde başarılı olan girişimcilerin tecrübelerini hedef kitle ile buluşturmayı; girişimci adaylarının var olan iş fikirlerini nasıl hayata geçirebilecekleri konusunda seminerler düzenlemeyi amaçlamaktadır” dedi.

pamukkale_genclik_dernegi_icc

HEDEF 3 BİN KİŞİYE ULAŞMAK
Proje çerçevesinde üniversite öğrencileri arasından seçilen 30 kişiye eğitmen eğitimi verildiğini açıklayan Muzaffer Kubal, amaçlarının 3 bin kişiye ulaşmak olduğunu belirterek şunları söyledi.

pamukkale_genclik_dernegi_ic

Kubal, “Eğitmenlerimiz ilçe organizasyonlarında ve yapılacak olan çalıştaylarda moderatörlük görevi üstlendiler. Şimdiye kadar toplamda 1200 kişiye bu eğitimleri verdik. Aralık ayında yapacağımız ‘Denizli Girişimcilik Zirvesi ve Çalıştayı’ programıyla birlikte toplamda 3 bin kişiyi girişimcilikte konusunda eğitmek, yerelde başarılı olmuş girişimcileri, girişim potansiyeli olan kitle ile buluşturmaktır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı