REKLAMI GEÇ

Oğuz’a Braille alfebesiyle yazılmış tabela

Oğuz’a Braille alfebesiyle yazılmış tabela

Denizli’de görev yapan görme engelli öğretmenler, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’a Braille alfabesi ile yazılmış bir tabela hediye etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2015 Cuma, 09:12

Abalıoğlu Yem Sanayi Ortaokulu Öğretmeni Kamil Ay, İncilipınar İmam Hatip Ortaokulu Öğretmeni Pınar Göcen, Şemikler Amiroğlu İlkokulu Öğretmeni Ümmü Yıldırım, Denizli Görme Engelliler Ortaokulu Öğretmenleri Zerrin Bozcayoca ve Figen Ay, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz’u ziyaret etti.

Kabulde konuşan Oğuz, özgüvenle zorlukların üstesinden gelinebileceğini belirterek, “Mesleğinizde zorluklarla karşılaşabiliyorsunuz. Özgüvenli olursanız bu zorlukların üstesinde gelebileceğinize inanıyorum. Hiçbir bireyimizin engelli olmasını istemeyiz. Engelli vatandaşlarımızı sahiplenerek destek olmalıyız. Bu güzel ziyaretinizden dolayı hepinize teşekkür ederim. Sizlere kapımız her zaman sonuna kadar açıktır. Bizler sizlerin emrindeyiz. İlimizde yaklaşık 14 bin öğretmenimizle 200 bin civarındaki öğrencimiz için çalışıyoruz. Bizler bu makamlarda sizler için varız” dedi.

Öğretmenler de Oğuz’a teşekkür ederek, ziyaretin anısına isminin yazalı olduğu Braille alfabesi ile yazılı bir tabela hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı