REKLAMI GEÇ

PAÜ öğrencileri profesyonellerle buluştu

PAÜ öğrencileri profesyonellerle buluştu

Pamukkale Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Kulübü, “Geleceğin Simülasyonu” adı altında düzenlediği etkinlikle iş dünyasının temsilcilerini öğrencilerle bir araya getirdi.

/ DENİZLİHABER / 6 Mart 2014 Perşembe, 09:57

Pamukkale üniversitesi İnavasyon ve Liderlik Kulübü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde düzenlediği etkinlikle iş dünyasının temsilcilerini ağırlayarak, tecrübelerini öğrencilere aktarmalarına aracılık yaptı. Konferansa Dünya Gazetesi yazarlarından Dr.Rüştü Bozkurt, LAB2023 Bulutfon Onur Özgür Özkan, Netinternet Volkan Oransoy, GEKA Uluslararası ilişkiler Birim Başkanı Gökhan Dinç, Pozitif DNŞ’den Barış Balcı, Cab’y Color’dan Didem Cabi, Era Kariyer’den Ersin Sağlam, Çıralı Grup’tan R.Kemal Sağım, Y.Zafer MŞR’den Alper Cemal Ekiz, Akürün Tekstil’den Gülten Aksu, Alida Tekstil’den Murat Sayar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hakan Aygören, “Konferansımızda finans konusunun da işlenmesi beni mutlu etti. Çünkü ülke olarak finans konusunda eksiklikler yaşıyoruz. Öğrencilerimize de katkısı olacağını düşünüyorum” dedi.

Ardından konuşma yapan Dünya Gazetesi Yazarı Dr. Rüştü Bozkurt ise mesleğinden derlediği anılarla birlikte öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Başarı için dünya genelinde iyi gözlemler yapmak ve gelişmeleri iyi tahlil etmek gerektiğini ifade eden Bozkur, “Öğrenciler yapacağı mesleği okuduğu andan itibaren gazete kupürlerinden araştırmaya başlamalı. Araştırma yapan kişilerin gelecekte en başarılı yere geleceğine inanıyorum. Gelecekte nasıl gıdaya ihtiyaç duyuyorsak artık bilgiye de ihtiyaç duyacağız “ dedi.

Konferansın devamında Volkan Oransoy “Bulut teknolojinin gelişimi”, Onur Özgür Özkan “Bilişim sektörünün yükselişi”, Gökhan Dinç “İnovatif düşünce”, Barış Balcı “Ggirişimcilik ve değişim”, Kemal Sağım “Geleceğin mali müşavirleri”, Gülten Aksu “Kurumsallıkta muhasebe ve finans”, Alper Cemal Ekiz “Kobilerde muhasebe ve finansın önemi”, Murat Sayar “Mali müşavirlik mesleğine giriş”, Didem Cabi “İş hayatında renkler”, Ersin Sağlam “Bankacılık ve finans sektöründe uzmanlaşma ve kariyer” başlıkları altında öğrencileri bilgilendirdi.
Konferans sonunda konuşmacılara plaket verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı