REKLAMI GEÇ

Yetişkinlere okuma-yazma kursu

Yetişkinlere okuma-yazma kursu

Denizli Belediyesi okuma yazma bilmeyen ya da okumasını ve yazmasını geliştirmek isteyenlere yönelik kurs açtı.

/ DENİZLİHABER / 20 Şubat 2008 Çarşamba, 01:00

Denizli Belediyesi, okuma yazma bilmeyen ya da geliştirmek isteyen yetişkinlere yönelik ücretsiz kurs açtı. 16 kursiyerin katıldığı kursta, 1. kademeyi bitirenlere sertifika, 2. kademeyi bitirenlere belgeleri verilecek. Denizli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün açtığı kurs, Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nde veriliyor. Sosyal Yardım İşleri Müdürü

Hayrettin Duran da, kursun ilk gününde derslere katılarak kursiyerlere bilgi verdi.

Özellikle ev hanımlarının yoğun ilgi gösterdiği kursta, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün görevlendirdiği uzman eğitmenler, ders veriyor. Kursiyerler, 18 Şubat’ta başlayan Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 3 günü toplam 160 saat sürecek kursu, 16 Haziran’da tamamlayacak. 1. ve 2. kademe olarak düzenlenen kursta, başarılı olan kursiyerlerden 1. kademeye gidenlere okuma yazma sertifikası, 2. kademeyi bitirenlere ise belgeleri verilecek. Sosyal Yardım İşleri Müdürü Duran, kursun ücretsiz düzenlendiğini belirterek okuma-yazmayı öğrenmek isteyen herkesin kursa katılmasını istedi.

Kursa katılmak isteyen yetişkinlerin Sevindik Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nin 268 82 61 numaralı telefonunu arayıp bilgi alabilecekleri bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı