REKLAMI GEÇ

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu PAÜ’yü ziyaret etti

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu PAÜ’yü ziyaret etti

Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanlığı tarafında yürütülen 2018 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme Programı kapsamında dış değerlendirici takımı, Pamukkale Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Kasım 2018 Çarşamba, 09:41

Pamukkale Üniversitesi’ne ön ziyarette bulunan Yüksek Öğretim Kalite Kurulu, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ başta olmak üzere Üniversite Yönetimi ve PAÜ Kalite Komisyonu Üyeleri ile bir araya geldi.

Pamukkale Üniversitesi Senato Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rafet Kılınçarslan, Genel Sekreter Prof. Dr. Mehmet Ali Sarı, PAÜ Kalite Yönetimi Veri Değerlendirme Uygulama Araştırma Merkezi (KAVDEM) Müdürü Prof. Dr. Diler Aslan, PAÜ Kalite Komisyonu katıldı.

2018 Yılı Kurumsal Dış Değerlendirme sürecini yöneten beş kişilik dış değerlendirici takımında; Takım Başkanı TED Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Kavak ile birlikte Değerlendirici Kurul Üyeleri olarak Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Özcan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Başkan, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özlem Ülger, Sabancı Üniversitesi Araştırma Süreci Planlama ve Politika Geliştirme Yöneticisi Ebru Ocak bulunuyor.

Toplantıda 2018 Kurumsal Dış Değerlendirme Programı hakkında açıklamalar yapan takım başkanı TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Kavak, ‘‘Bu sürecin ilk etabında takım olarak önceden Pamukkale Üniversitesi tarafından hazırlanmış olan kurum iç değerlendirme raporunu inceledik. Bu sürecin ikinci etabında ise şimdiki ön ziyaretimizi gerçekleştirmek üzere burada bulunmaktayız. Aralık ayının ikinci haftasında da saha ziyaretlerimizin devamı için Pamukkale Üniversitesi’nde yeniden bulunacağız. Umuyorum ki bu çalışmanın sonucunda Pamukkale Üniversitesi’nin daha ileri gitmesi için katkıda bulunacaktır’’ dedi.

Toplantının açılışında konuşma yapan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ise Pamukkale Üniversitesi’nde hedeflerinin mevcut şartların daha da iyileştirilmesi hususunda gerekli çalışmaları yaparak üniversitemizi daha ileriye taşımak olduğını belirterek, “ YÖKAK Başkanlığı tarafından yürütülen 2018 Kurumsal Dış Değerlendirme Programı sonrasında Pamukkale Üniversitesi’nin daha iyi noktalara geleceğine inanıyoruz. Ön ziyaret için Üniversitemizde bulunan heyetimize değerli ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum’’ şeklinde konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı