REKLAMI GEÇ

Uğur’da “Orman Okulu” projesi

Uğur’da “Orman Okulu” projesi

Denizli Uğur Okulları, eğitimi 4 duvar arasından çıkardığı “Orman Okulu” projesini sürdürüyor. Uğur’lu öğrenciler bilgiye yerinde ulaşıyor, yaşayarak öğreniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Aralık 2016 Cuma, 15:21

Denizli Uğur Okulları eğitimde fark yaratan uygulamalarını sürdürüyor. Bilgiye yerinde ulaşma, yaşayarak öğrenme, yenilenme ve hayata anlam katma anlayışıyla hareket eden Denizli Uğur Okulları’nın öğrencileri “Orman Okulu” projesini sürdürüyor.

YAPARAK VE YAŞAYARAK ÖĞRENİYORLAR
Uygulamayla eğitimi 4 duvar arasından çıkaran öğrenciler doğayı tanıma imkanı buluyor, çevredeki objelerle ritim oluşturuyor. Nefes egrezsizleri yapan öğrenciler, koleksiyonlarına yeni objeler ilave etme imkanı da yakalıyor.

Okul bahçesinde bulunan ağaçtan zeytin toplayan öğrenciler, okul mutfağında zeytinin yenilebilir aşamaya gelmesi için tüm çalışmaları da titizlikle yürütüyor.

DOWN KAFE’DE SEVGİ DOLU BULUŞMA
Eğitimin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde de etkin görev alan Denizli Uğur Okulları öğrencileri Down Kafe’yi de ziyaret etti. Dostluk, sevgi ve türkü dolu anlar yaşayan Denizli Uğur Okulları müzik, resim ve spor kulübü öğrencileri, unutamayacakları anlar yaşadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı