REKLAMI GEÇ

Yüksekçıta Okulları’nda bir sınıfta iki öğretmen

Yüksekçıta Okulları’nda bir sınıfta iki öğretmen

Denizli’nin köklü eğitim kurumlarından Yüksekçıta Okulları yeni dönem hazırlıklarına başladı. Yüksekçıta, yabancı diller bölümünün şekillendirdiği “Learning English Through Speaking” (LET’S) programıyla her sınıfta iki öğretmenli bir eğitim modeli uygulayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Haziran 2018 Salı, 15:51

Yabancı bir dilin eğitiminin, küçük yaşlarda çok daha hızlı ve kalıcı sonuçlar verdiği gerçeğinden yola çıkan Yüksekçıta Okulları yönetimi, yeni dönemde yeni bir eğitim modelini hayata geçirecek.

Yüksekçıta, bir kurala bağlı kalmaksızın insanın en temel gereksinimlerinden biri olan dili kullanma ve iletişim kurma becerisini hayata geçirmek için anaokulundan ilkokul sonuna kadar, içeriğini yabancı diller bölümünün şekillendirdiği “Learning English Through Speaking” (LET’S) programıyla her sınıfta iki öğretmenli bir eğitim modeli uygulayacak.

Yeni uygulamaya ilişkin bilgi veren Yüksekçıta Okulları yöneticileri, “Okulumuzda (LET’S) programına ait çift öğretmenli sistemle İngilizce dersi dışındaki zamanda İngilizce öğretmenimiz, sınıf öğretmeni ve çocuklarla gün boyu birlikte olacak. İngilizce öğretmenlerimiz, bu süreçte dersin özelliğine göre o derse ait bir içerikle gündelik yaşamın içinden İngilizceyi sınıfta çocukların daha çok duymasını sağlayacak ve duyduklarını geri verecek eğitim ortamını hazırlamakla ilgili çalışmalar yapacak. Sınıf içinde ve dışında yalnızca İngilizce konuşan öğretmenlerin bu yaklaşımı, zaman içinde çocukların iletişim kurmak için İngilizceyi tercih etmelerini sağlayacak. Branş derslerinde ise branş dersi öğretmenleri ile birlikte sınıfta görev alan İngilizce öğretmenleri, İngilizcenin gündelik yaşamda kullanılmasına teşvik etmek için özel olarak hazırlanmış programlarla derse katılacak. Bu sayede drama, resim, müzik, fen-doğa, satranç ve beden eğitimi gibi dersler de iki öğretmenli ve İngilizce olarak işlenecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

İletişim

ANAOKULU

Merkezefendi mah.

Kadife sokak No:2 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 212 44 48

Fax: 258 377 07 66

BAHÇELİEVLER KAMPÜSÜ

Bahçelievler mah.

4014. sokak No:7 Merkezefendi/Denizli

Tel: 258 377 21 71

Fax: 258 377 21 61

Web: http://www.yuksekcitakoleji.com

Mail: info@yuksekcitakoleji.com

Sosyal Medya Hesaplarımız