REKLAMI GEÇ

DENİB İhracat Haftası’na hazırlanıyor

DENİB İhracat Haftası’na hazırlanıyor

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB), İhracat Haftası kapsamında bir dizi etkinlik planladı. DENİB Başaknı Süleyman Kocasert’in de katılacağı etkinliklerde ihracat bilincinin oluşturulmasına yönelik çalışmalar yapılacak, öğrencilerle buluşmalar gerçekleştirilecek. Hafta kapsamında Ankara’da da bir dizi etkinlik gerçekleştirilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Ekim 2017 Cumartesi, 14:57

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili, DENİB Başkanı Süleyman Kocasert, İhracat Haftası etkinlikleri ile ilgili değerlendirme yaptı. 30 Ekim-2 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek kutlamalar kapsamında kendisinin moderatör olarak görev yapacağı Maliye Bakanlığı yetkililerinin katılacağı “İhracatçımız soruyor” konulu panel düzenleneceğini belirten Kocasert, panelde Gelir İdaresi Başkanı Adnan Ertürk, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Hüseyin Karakum, Gelir Politikaları Genel Müdürü Burcu Aydın Özdoğdu, Bakan Danışmanı Mustafa Çolak, İstanbul Vergi Dairesi Başkanı Bekir Bayrakdar’ın konuşmacı olacağını söyledi.

Hafta boyunca ihracat ile ilgili tüm konuların masaya yatırılmasını hedeflendiği ifade eden Kocasert, panellerin yanı sıra farklı ülkelerden firmaların katılımları ile İstanbul’da geniş kapsamlı bir alım heyetine ev sahipliği yapılacağını vurguladı.

Kocasert, “Üç gün boyunca devam edecek alım heyeti programı ile ihracatçılarımızın dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen iş insanları ile birebir temas kurarak ihracat ağlarını genişletmeleri hedeflenmektedir. Ek olarak, Fas, Endonezya ve Singapur ülkeleri özelinde düzenlenecek İhracat Pusulası etkinliklerinde pazara giriş konusunda öne çıkan hususlar ele alınacaktır. İhracat Haftası kapsamında, 30 ve 31 Ekim tarihlerinde Denizli’de de bir dizi etkinlik düzenlenecek. Birliğimiz organizasyonunda, 30 ve 31 Ekim tarihlerinde genç nesillere ihracat bilincini aşılamak ve ihracatı anlatmak için öğrencilerle buluşma toplantıları gerçekleştirilecek, seminerler ve paneller organize edilecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı