REKLAMI GEÇ

DTO’da artık işler daha hızlı ve daha kolay

DTO’da artık işler daha hızlı ve daha kolay

Denizli Ticaret Odası, dijital arşiv sisteminin tanıtımını yaptı. Ticaret Sicil Müdürlüğü de zemin kata taşındı. Müdürlüğün ve oda bünyesinde faaliyete geçen Ziraat Bankası veznesinin imza töreni ve açılışı da aynı zamanda gerçekleştirildi.

/ DENİZLİHABER / 17 Haziran 2010 Perşembe, 18:01

Açılış ve imza törenine; Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Meclis Başkanı Mehmet Gökçe, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Reyhan Ünal, Ziraat Bankası Denizli Şube Müdürü Mustafa Nazmi Özkan, Denizli Ticaret Odası Meclis üyeleri ve Ziraat Bankası yetkilileri katıldı.

DTO üyelerine özel Ziraat Bankası veznesi
Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, ilk olarak Denizli Ticaret Odası ve Ziraat Bankası arasında sağlanan mutabakat sonucunda, oda bünyesinde faaliyete geçirilen Ziraat Bankası veznesi hakkında bilgiler verdi. Vezne ile üyelerin Denizli Ticaret Odası harç ve ilan bedellerini yatırmada yaşadıkları sıkıntıları gidermeyi hedeflediklerini belirten Başkan Necdet Özer, “Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz veznede, üyelerimiz odamıza ait harç ve ilan bedelleri işlemlerini yaptırabildikleri gibi elektrik, su gibi her türlü tahsilatlarını da gerçekleştirebileceklerdir. Burada özellikle altını çizmek istediğim nokta, veznenin sadece üyelerimiz tarafından kullanılacak olmasıdır” dedi.

1 milyon 300 bin evrak dijital ortamda
Özer, çalışmaları geçen yıl başlayan dijital arşiv sisteminin tamamen hayata geçirildiğini ifade ederek, “1 milyon 300 bin evrak taranarak, dijital ortama aktarıldı. Bu sistem, şu anda tüm dokümanlarda içerik aramasına imkan vermektedir. Artık bir tuşla üyelerimizin işlemleri hızlı ve etkin bir şekilde yapılmaktadır” diye konuştu. Başkan Özer, son olarak yine üyelerin işlemlerini hızlandırmak için 2. katta bulunan Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün zemin katta hizmet vermeye başladığını söyledi.

Ticaret Sicil Müdürlüğü
giriş katına taşındı
Ziraat Bankası Bölge Başkanı Reyhan Ünal, Denizli Ticaret Odası ile yaptıkları görüşmelerde oda bünyesinde faaliyete geçirilecek veznenin üye işlemlerini hızlandıracağına kanaat getirdiklerini ve bunun akabinde de vezneyi açmaya karar verdiklerini belirterek, veznenin üyelere hayırlı olması temenni etti. Yapılan konuşmalar sonrasında, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ve Ziraat Bankası Bölge Başkanı Reyhan Ünal, vezne için protokol imzaladı. İmzaların ardından Ticaret Sicil Müdürlüğü’nün açılış kurdelesi kesilerek, müdürlük hakkında bilgiler verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı