REKLAMI GEÇ

Hacı Şerif Abu Dabi’yi fethetti

Hacı Şerif Abu Dabi’yi fethetti

Denizli’nin tatlı sektöründeki köklü firması Hacı Şerif, Ortadoğu’nun ticaret merkezi, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’ye çıkarma yaptı. Hacı Şerif’in, petrol zengini ve Birleşik Arap Emirlikleri’ni oluşturan altı emirlikten birisi olan Abu Dabi’de düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’nda (Abu Dabi SIAL-2015) açtığı stant, ziyaretçi akınına uğradı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Aralık 2015 Cuma, 14:49

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) bünyesinde oluşturulan ve Ekonomi Bakanlığı’nın da desteğini alan Uluslararası Pazar Araştırma ve Ürün Geliştirme Birimi (UR-GE), meyvelerini vermeye başladı.

denizli-haci-serif-abu-dabi-de-ic-1

Yiyecek ve içecek sektöründe faaliyet gösteren 12 Denizli firmasının bir araya geldiği UR-GE, yurt dışı deneyimlerinden birisini Abu Dabi’deki Uluslararası Gıda ve İçecek Fuarı’nda edindi. Fuara katılan sekiz Denizli firması, olumlu izlenimlerle döndü.

denizli-haci-serif-abu-dabi-de-ic-2

HACI ŞERİF İLE DENİZLİ LEZZETLERİNİ TATTILAR
Abu Dabi SIAL-2015’e daha öncede katılma deneyimi olan Hacı Şerif, Denizli’den Ortadoğu’ya taşıdığı lezzetler ile ziyaretçilerin bir kez daha beğenisini kazandı. Hacı Şerif’in standında yer alan lokumdan tatlılara birçok ürünü tadan ziyaretçiler, bağlantı konusunda da hayli istekli davrandı.

denizli-haci-serif-abu-dabi-de-ic

HELVACI: VERİMLİ GEÇTİ
Fuarla ilgili Denizlihaber.com’a açıklama yapan Hacı Şerif’in yöneticisi Yunus Helvacı, DENİB bünyesinde UR-GE’yi oluşturmanın olumlu sonuçlarını bu tür organizasyonlarda daha iyi gördüklerini, fuarda stant açan Denizli firmalarının ziyaretçilerini birbirine yönlendirdiğini söyledi.

denizli-haci-serif-abu-dabi-de-ic-4

Fuarın her anlamda yararlı geçtiğini anlatan Helvacı, “7-9 Aralık tarihleri arasında düzenlenen fuarıın ziyaretçileri genelde kesin alıcı olarak gelenlerden oluşuyor. Bu da iş bağlantılarını kolaylaştırıyor. Bizim ve fuara katılan diğer firmalar açısından son derece yararlı bir organizasyon oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı