REKLAMI GEÇ

Kaleiçi’nde indirim günleri başladı

Kaleiçi’nde indirim günleri başladı

800 yıllık tarihi Kaleiçi Çarşısı’nda geleneksel hale getirilen indirim günlerinin 4.sü başladı. 30 Kasım tarihine kadar devam edecek indirim günlerinin açılışındaki mini defile göz doldurdu.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 23 Kasım 2015 Pazartesi, 14:28

Tarihi Kaleiçi’nde alışveriş günleri başladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi, Ticaret Odası ile Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği’nin birlikte organize ettiği 4. Geleneksel Tarihi Kaleiçi Alışveriş Şenliği’nin açılışı renkli görüntülere sahne oldu.

Alışveriş Şenliği açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Başkanı Soner Yıldız ile çok sayıda esnaf ve vatandaşlar katıldı.

ADI TÜRKİYE’YE DUYURULACAK
Alışveriş Günleri, Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın konseri ile başladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaklaşık 800 yıllık geçmişi olan Tarihi Kaleiçi Çarşısı’nın atalardan kalan miras olduğunu belirterek, “Bu mirası korumak ve gelecek kuşaklara aktarmak için gerekli çalışmaları yapacağız. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Tanıtım ile ilgili birim oluşturduk. Tarihi Kaleiçi’nin adı Türkiye’ye duyurulacaktır” dedi.

ESNAFIN YANINDAYIZ
Kaleiçi ve Kaleiçi çarşısında hizmet veren esnafın yaşatılması için oda olarak esnafın yanında yer aldıklarını belirten Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, “Geleneksel hale getirdiğimiz Alışveriş Şenliği’ni genişleterek bir festival havasında gerçekleşmesini istiyoruz. Bunun için oda olarak desteklemeye hazırız” diye konuştu.

YÜZDE 75’LERE VARAN İNDİRİM VAR
Bu yıl 4.sü düzenlenen Tarihi Kaleiçi Alışveriş Günleri’nin 30 Kasım’a kadar devam edeceğini açıklayan Kaleiçi Güzelleştirme ve Kültür Derneği Başkanı Soner Yıldız ise, Kaleiçi’nde alışveriş canlılığını yeniden başlatmak amacıyla gerçekleştirilen alışveriş günlerinde önemli indirimlerin yapıldığını kaydetti.
Yıldız, “Kaleiçi’nde 70 farklı sektörden 650 işyeri var. İşyerlerimizde şenliğe özel indirimler uygulanacak. Yüzle 75’lere varan indirimlerimiz olacak. Alışveriş yapmak isteyen veya istemeyen tüm Denizlilileri Kaleiçi’ne bekliyoruz” dedi.

AÇILIŞI BAŞKAN ZOLAN YAPTI
Geleneksel alışveriş günlerinin geleneksel alışverişi yine Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı. Başkan Zolan, Kaleiçi’nde bir mağazaya girerek 84 liraya tişört satın aldı. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise gömlek alarak esnafa destek oldu.

ANONS
ENÇOK SATANLAR DEFİLESİ
Kaleiçi’nde en çok satış yapan mağazaların hazırladığı koleksiyonlar, yerel bir reklam ajansına bağlı mankenler tarafından tanıtıldı. Kaleiçi’nde sokağa kurulan podyumda gerçekleştirilen defile, protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından beğeniyle izlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı