REKLAMI GEÇ

Konfora ve şıklığa Kordon’da dokunun

Konfora ve şıklığa Kordon’da dokunun

Denizli, mobilya sektöründeki yerli sermaye Kordon’u konuşuyor. Yarattıkları Lacorda markası başta olmak üzere birbirinden ayrıcalıklı, şık ve iddialı tasarımlardan oluşan farklı ve zengin mobilya seçeneklerini Denizlililerin beğenisine sunan Kordon, Acıpayam Asfaltı üzerindeki mağazasında son kullanıcıya, sıra dışı çözümler sunarken, inşaat sektörü için konuttan mağazaya, okuldan restorana kadar birçok mobilya dekorasyonu hizmeti de veriyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Şubat 2015 Pazartesi, 10:34

Denizli’nin öz sermayelerinden biri olan Kordon, 1975 yılında ahşap kapı ve doğrama imalatı yapan küçük bir atölyede başlayan serüveninde geride kalan 40 yıl içinde kendini inanılmaz geliştirerek mobilya sektörünün ulusal boyuttaki ayrıcalıklı firmaları arasına girdi.

kordon-ic-3

TEKNOLOJİK VE MODERN ÜRETİM
2 bin 500 metrekarelik üretim alanı, teknolojik makine parkuru ile sektördeki yenilikleri yakından takip eden Kordon Mobilya, mutfak, ev ve ofis mobilyası üretiminin yanı sıra mağaza, okul, restoran ve otel mobilyası dekorasyonu da gerçekleştiriyor. Kordon özellikle bu alanda yalnızca Denizli’de değil Türkiye’nin pek çok farklı noktasında gerçekleştirdiği başarılı uygulamalarla dikkat çekiyor.

kordon-ic-2

BU ÜRÜNLERE DİKKAT
2008 yılında mutfak-banyo sektöründe yelpazesini genişleten Kordon, Dupont Corian ve Dupont Basic Surfaces akrilik yüzeylerin de Denizli’deki yetkili üretici ana bayiliğini üstlenmiş durumda. DuPont™ Corian® Solid Yüzeyler yaratıcı vizyonları gerçeğe dönüştürerek hayal edilebilecek tüm şekilleri alabiliyor. Eğrisel yüzeyler, organik biçimler, neredeyse pürüzsüz dokunuşlar, cesur renkler ve yarı şeffaflık efektlerini Dupont Corian® ile yaratılabiliyor.

kordon-ic-1

UZMANLARIN TERCİHİ
Aslında yaşamın her alanında görülebilen Corian® Solid yüzeyler ise, genellikle mutfak ve banyo tezgahlarının yanı sıra sağlık hizmetleri, yiyecek servisi, ağırlama, ofis binaları, okullar, aydınlatma elemanları ve dış cephe kaplama gibi sınırsız bir uygulama alanında, konusunda uzmanlaşmış mimarlar ve tasarımcıların tercih ettiği malzemedir.

kordon-ic-4

DENİZLİ LACORDA
Kordon Mobilya, sahip olduğu üretim gücünü tasarımla birleştirerek 2013 yılında mutfak ve banyo mobilyası grubunda kendi markası olan Lacorda markasını oluşturdu. Lacorda mutfak, banyo ve tüm yaşam alanlarına yönelik farklı çözümler getirmeyi amaçlayan genç, dinamik ve tasarım tutkulu bir markadır. Lacorda, tasarımla ilgili tüm güncel gelişmeleri yakından takip ederek, ürünlerinde kullanıcı gereksinimlerini analiz ederek kendi yorumlarıyla hayata geçiriyor. Lacorda, Teknoloji ve üretimle ilgili AR-GE alanında uzman ekiplerle işbirliği içinde çalışarak, hayal edilmeyenleri gerçeğe dönüştürme azmi içinde.

kordon-ic-6

BU MAĞAZAYA MUHAKKAK UĞRAYIN
Firma, tüm bu çalışmaların yanı sıra mobilya sektöründeki 40 yıllık tecrübesini ev mobilyalarına da yansıtarak, ev mobilyasında birçok seçkin markayı bünyesine katıp Denizlililerin beğenisine sundu. Koltuk takımlarından yemek odalarına, aksesuardan yatak odalarına en trend modelleri bulabileceğiniz 1200 m2’lik mağaza şık ve zevkli tasarımıyla dikkat çekiyor.

kordon-ic-5

Mağaza Acıpayam asfaltı Üzeri Süleyman Demirel Bulvarı No 59’da hizmet veriyor. Ayrıntılı bilgi için 0 258 268 57 66’yı arayabilirsiniz

www.kordonmobilya.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı