REKLAMI GEÇ

BASİAD basınla buluştu

BASİAD basınla buluştu

Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği’nin yeni başkanı Selim Kasapoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte basınla buluştu. Başkan Kasapoğlu, Babadağ’ın kendine has bir ticari kültürü olduğunu belirterek, “Bu kültürü hem ticari hayata, hem de sosyal hayata aktarmaya çalışıyoruz” dedi.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 17 Mart 2015 Salı, 12:06

Babadağ Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (BASİAD) Hüseyin Memişoğlu’nun AK Parti İl Başkan Yardımcısı olmasının ardından başkanlık görevini devralan Selim Kasapoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yerel ve ulusal basının temsilcilerini ağırladı.

ic-1

Sabanoğlu Gril’de düzenlenen kahvaltılı buluşmaya BASİAD yönetiminden Şeref Arpacı, Fedai Kardak, Ahmet Zeybek, Doğan Değirmenci, Meral Koltuksuz, Raziye Afyon Çetindağ, Pelin Şensöz, Murat Tahir Altındağ, Hüseyin Olgaç, Zafer Ersin Topuzoğlu ve Osman Uğurlu da katıldı.

BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, Babadağ’ın kendine özgü bir ticari ve yaşam kültürü olduğunu, bu değerleri gelecek nesillere taşımayı ve tanıtmayı amaçladıklarını söyledi.

ic-2
Kasapoğlu “BASİAD Babadağ kültürünü iş hayatına yansıtmaya çalışan bir dernek. Biz BASİAD olarak Babadağ kültürünü sosyal hayata aktarmaya çalışıyoruz, bizden sonraki kuşaklara taşımaya gayret ediyoruz. Yaptığımız önemli faaliyetler var. ‘Nesiller buluşuyor’ isimli projemizle kuşakları bir araya getiriyoruz. Bu kültür aktarımı adına önemli bir çalışma. Babadağ’da yaptığımız faaliyetler var. İlçemizde bulunan Ahmet Nazif Zorlu Anadolu Lisesi’nin yatakhanesini yaptık. Yine Babadağ’a 60 yataklı Geriatri Merkezi yapıyoruz. Babadağ’a bu şekilde katkı sağlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı