REKLAMI GEÇ

Girişimciler ile sanayiciler Teknokent’te buluştu

Girişimciler ile sanayiciler Teknokent’te buluştu

Let’s Up programı mezunlarından seçilen 5 girişimci, Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu ve üye işadamları ile bir araya geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Nisan 2017 Cuma, 15:24

Pamukkale Teknokent/Pamukkale TTO Ön Kuluçka Ofisi faaliyetleri kapsamında TİM-TEB Girişim Evi iş birliği ile yürütülen Let’s Up programı mezunlarından seçilen 5 girişimci, Güney Ege Sanayici ve İşadamları Federasyonu (GESİFED) Yönetim Kurulu ve üye işadamları ile bir araya gelip sunumlarını gerçekleştirdi.

Etkinliğe Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Keçeci, Pamukkale Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Necip Atar, GESİFED Yön. Krl. Bşk. Gültekin Okay Salgar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen ile aralarında Mehmet Salih Başöz, Nihat Kömürcüoğlu, Onur Erikoğlu, Hasan Kocabay, Mehmet Cillov gibi isimlerin yer aldığı sanayiciler ve işadamları katıldı.

Girişimciler, GESİFED’in gerçekleştirdiği “Girişimim Geleceğim” projesi kapsamında oluşturduğu Mentör Akademi bünyesinde bulunan sanayici ve işadamları ile iş fikirlerini ve iş modellerini paylaşma fırsatı yakaladılar.

GESİFED Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Okay Salgar, üniversite öğrencilerinin yenilik yapmak için atılımda bulunmasının umut ve gurur verici olduğunu ve girişimciliğin önemini vurguladı. Tecrübe sahibi iş insanlarının deneyimlerini ve bilgilerini aktarabileceği bir platformun bulunmasından duyduğu memnuniyeti ve bu buluşmaların devamlılığının olması gerektiğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı