REKLAMI GEÇ

Genç İş Adamları bir araya geldi

Genç İş Adamları bir araya geldi

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD) üyeleri geleneksel 19 Mayıs Gençlik Kokteyli’nde buluştu. Kokteylde DEGİAD ailesine yeni katılanlara üyelik belgeleri verildi. DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, kokteyldeki konuşmasında ifade özgürlüğü vurgusu yaparak, “Geleceğe güvenle bakmak istiyoruz” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2015 Çarşamba, 11:11

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), geleneksel 19 Mayıs Gençlik Kokteyli’ni Saki Restoran’da gerçekleştirdi.

resim-1

Gençlik Kokteyli’nin açış konuşmasını yapan DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen, toplumun her ferdi gibi iş aleminin de geleceğe güvenle bakmak istediğini söyledi. Ülkenin gelişmesi noktasında ifade özgürlüğü ve tam anlamıyla işleyen demokrasi mekanizmasının ekonomi kadar büyük önem taşıdığını vurgulayan Sözkesen, “Biz hoşgörü, güven, adalet ve yeni politikalar istiyoruz. Çünkü genç işadamı, işleriyle ilgili yatırımlar yaparken, hoşgörü temelli güven ortamından beslenmektedir. Bizler ülkemizin büyümesi ve gelişmesi için katma değer yaratmaya çabalarken, farklı fikirlerin rahatlıkla ifade edilebildiği, demokrasi anlayışının ve hoşgörünün hakim olduğu bir ortam beklentisindeyiz. Bu beklentimizi dün olduğu gibi, bugün ve yarın da söylemekten bıkmayacağız” dedi.

Güvenin iş insanı için ekmek, su ve hava kadar önemli olduğunu ifade eden Sözkesen, “Aksine gidişatı eleştirecek, önemli başarıları alkışlayacağız. İş insanları ve birer sivil toplumcu olarak, ekonomi ve ülke siyasetiyle ilgili konularda görüş belirtmek hakkımızı kullanırken, ne bir siyasi taraftan alkış ne diğer siyasi taraftan ötekileştirme istemeyiz. Biz, siyasi dildeki hoyrat üsluptan arınmış bir dil kullanır, yalnızca ve daima ülkemiz menfaatleri doğrultusunda bir bakış ve söylem benimseriz. Biz ülkemizin geleceğine güvenle bakmak isteriz” diye konuştu.

Kokteylde, DEGİAD ailesine yeni katılanlara da Başkan Melek Sözkesen tarafından üyelik belgeleri verildi.

İŞTE O KOKTEYLDEN RENKLİ KARELER

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı