REKLAMI GEÇ

Sadıklar Peugeot Ekibi iddialı

Sadıklar Peugeot Ekibi iddialı

Dünyaca ünlü Peugeot markası, 1 yıl aradan sonra Sadık Grubu tarafından tekrar Denizlililer ile buluştu. 18-23 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen Auto Show Fuarı ile başlangıç yapan Sadıklar Peugeot, yeni, genç, dinamik, aktif ekibi ile sektöre hızlı bir giriş yaptı.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2010 Pazartesi, 19:53

Peugeot Ailesi’nin ilk toplantısı da 4 Haziran 2010 Cuma günü gerçekleştirildi. Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin ve Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü İrfan Cihan Mersin’in de katıldığı ilk toplantıda, oluşturulan yeni Peugeot ekibine şirket ve çalışma sistemiyle ilgili bilgiler verildi. Sadık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Mersin, yaptığı konuşmasında dürüst, ilkeli, sistemli bir çalışmanın mutlaka başarıyı da beraberinde getireceğini belirterek, “Başarılı olan her çalışanın şirkette kariyer yolu açıktır ve bunun örnekleri de yaşanmıştır, yaşanmaktadır” dedi.

Sadık Grubu Satış Sonrası Hizmetler Koordinatörü İrfan Cihan Mersin, “Diğer markalarımız gibi Peugeot’u da lider konuma getireceğiz. Değerlerimiz, ilkelerimiz doğrultusunda başarılı olacağımıza inanıyorum” dedi.

“Pırıl pırıl genç arkadaşlarla yola başladık” diyen Sadıklar Peugeot Şube Müdürü Pınar Öngören, ekibine güvendiğini ve satış ve servis konusunda her geçen gün başarı grafiğini yükselteceklerine inandığını belirtti.

Sadıklar Peugeot Servis Müdürü Yusuf Şensüren de “İyi bir ekip kurduğumuza inanıyorum. Birlikte başarılı çalışmalar yapacağız” dedi.

Sadıkoğulları Renault – Dacia Satış Şefi görevinden Sadıklar Peugeot Satış Müdür Yardımcılığı görevine transfer olan Ali Arısoy da Sadık Grubu bünyesinde bulunan yeni bir markada devam ediyor olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

İlk toplantısını gerçekleştiren Sadıklar Peugeot ailesi, toplantı sonunda akşama yemek ile devam etti. Ekip, Sadık Grubu bünyesinde yeni bir marka ile yeni bir başlangıcı kutladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı