REKLAMI GEÇ

Yüzde 50 Hibe Desteği Uygulamasında başvurular devam ediyor

Yüzde 50 Hibe Desteği Uygulamasında başvurular devam ediyor

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında kırsal alanda yatırımlara verilen yüzde 50 hibe desteği uygulamasında başvuruların devam ettiği bildirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2017 Çarşamba, 12:26

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nca Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında kırsal alanda ekonomik ve sosyal gelişmeyi sağlamak, tarım ve tarım dışı istihdamı geliştirmek, gelirleri artırmak ve farklılaştırmak için kadın ve genç girişimciler öncelikli olmak üzere gerçek ve tüzel kişilerin ekonomik faaliyetlerine yönelik yatırımlara verilen yüzde 50 hibe desteği uygulamasında başvuruların başladığı bildirildi.

Söz konusu Tebliğ kapsamında yapılacak başvuruların, www.tarim.gov.tr internet adresinden 90 gün süreyle devam edecek olup 11 Aralık 2017 tarihi itibariyle sona ereceği açıklandı.

Denizli İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü’nün ilçelerde konuyla ilgili eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapıldığı, bugüne kadar Çameli, Kale, Acıpayam, Beyağaç ve Buldan ilçelerinde yatırımcılara bilgilendirme toplantıları yapıldığı belirtildi. Bilgilendirme toplantılarına İlçe Kaymakamları, Belediye Başkanları,  Ziraat Odası Başkanları, Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü, İlçe müdürleri ve yatırımcıların katıldığı, toplantıların Kasın ayında da süreceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı