REKLAMI GEÇ

Üçü bir arada

Üçü bir arada

Aura Spor Kulübü, The Berber ve Spa La Vie gibi Denizli markalarının bir arada hizmet verdiği tesis, yoğun bir katılımla açıldı.

/ DENİZLİHABER / 12 Kasım 2012 Pazartesi, 11:07

Spor salonundan saunaya, güzellik salonundan yüzme havuzuna, Türk hamamından, solaryuma ve masaja kadar birçok hizmeti içinde barındıran tesis, Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Şamil Çınar, Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Aygören ve çok sayıda davetlinin katıldığı görkemli bir açılış töreniyle hizmete girdi. Tesisin açılış kurdelesini kesen Şamil Çınar ve Ali Aygören, tesisi açanları tebrik ettiler ve tesisi son derece modern bulduklarının altını çizdi.

Açılış töreninin sonunda Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Denizli ziyareti dolayısıyla törene katılamayan Ak Parti Milletvekili Nihat Zeybekci eşiyle beraber ziyarette bulundu. Denizli için son derece mükemmel bir tesis olduğunu dile getiren Zeybekci, Denizli’ye yakışır bir tesis olduğu için memnun olduğunu belirtti.

Zeybekci’nin ardından tesisi gezen Vali Abdülkadir Demir de, kent merkezinde böyle bir tesise ihtiyaç duyulduğunu ve son derece modern bir tesisin kurulmasından dolayı kurucuları tebrik ettiğini söyledi.
Servergazi’de bulunan tesisin markalarından olan The Berber Spa La Vie’nin kurucuları Mustafa Kayatürk, Ömer Eğertaş, Metin Gençoğlu ve Bilge Altınay, uzman kadrosu ile Denizli halkını, kendilerini iyi hissettirmek ve daha güzel görünmelerini sağlamak amacıyla en üst seviyede hizmet verdiklerini dile getirdi.

Bir diğer marka olan Aura Spor Kulübü’nün kurucuları Abdullah Gürkan ve Ufuk Apohan ise, konusunda uzman antrenörlerle, grup egzersiz program çeşitleriyle, fitness, plates, spining, bosu ball, step aerobig, yoga, yüzme, dans gibi aktivitelerle üyelerine hizmet sunmaktan büyük keyif aldıklarını söyledi.

Yorumlar

ismail kahraman   -  Bağlantı 15 Kasım 2012, 19:44

sayın devrem tesisiniz hayırlı uğurlu olsun.Başarılarınızın devamını dilerim

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı