REKLAMI GEÇ

Bağcı, Basın Bayramını kutladı

Bağcı, Basın Bayramını kutladı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada ulusal ve yerel medyada çalışan tüm emekçilerin basın bayramını kutladı

/ DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2013 Çarşamba, 12:53

Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz’da kutlanan “Gazeteciler ve Basın Bayramı” nedeniyle ulusal ve yerel medyada çalışan tüm emekçilerin basın bayramını kutladı.

Rektör Prof. Dr. Bağcı, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi.
“Basın mensupları dünyadaki ve ülkedeki gelişmeleri, doğru, yansız ve hızlı bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunarak toplumu aydınlatmak, eksiklik ve aksaklıkları sorgulamak gibi önemli görev ve sorumlulukları üstlenmişlerdir. Gazetecilik her zaman zor, fedakarlık ve büyük özveri isteyen bir meslektir. Bu sektörde çalışan arkadaşlarımız, ülkenin ve yaşadıkları şehrin nabzını tutarak, topluma yön veren ve her türlü sıkıntıya rağmen habere kolay ulaşmamızı sağlayan fedakar insanlardır. Pamukkale Üniversitesi olarak her zaman ve her yerde büyük bir özveri, toplumsal duyarlılık ve etik değerlere bağlılıkla görevlerini yerine getiren tüm basın çalışanlarının bayramını kutluyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı