REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

26 Temmuz 2017 Çarşamba

 

Fotoğraf kareleriyle dünden bugüne anıları tazeleyeceğiz yine hep birlikte. Kimi siyah-beyaz, kimi renkli… Ortak özellikleri ise bir arada bulunmanın keyfini çıkarmak. İşte sizlere yabancılık çekmeyeceğiniz isimlerle yeni bir anılar demeti.

ŞIKLIKLARIYLA GÖZ KAMAŞTIRIYORLAR
Denizli’nin briç şampiyonlarından Behzat Soylu ve eşi Necla Soylu, 1973 yılında katıldıkları bir davette tüm dikkatleri üzerlerine çektiler. Necla hanım güzelliği ve şıklığı ile gecenin ilgi odağı olurken, rahmetli Behzat Soylu da eşinden geri kalmayacak bir şıklıkta giyinmişti.


NEŞENİZ BOL OLSUN
Eczacı Nilgün Çetin ve eşi Avukat Cemal Çetin, katıldıkları davette etraflarına ışık saçıyorlar. Kahkahası hiç eksik olmayan Nilgün Çetin, bu davette de etrafına neşe yaydı.


VUR PATLASIN ÇAL OYNASIN
Kızılay Denizli Şubesi Yönetim Kurulu üyelerinden Veli Parlar ve eşi Selma Parlar, Kızılay’ın bir organizasyonundalar. Başarılı çalışmalarıyla dikkat çeken Parlar, uzun yıllar emek verdiği Kızılay’ın gecesinde eşiyle birlikte felekten bir gün çalıyor.

 


GAR GAZİNOSU’NDA UNUTULMAZ GECE
Denizli’de bir dönem davetlerin ve düğünlerin değişmez mekanıydı Gear Gazinosu. Mekan, yine çok özel bir buluşmaya ev sahipliği yapıyor. M. Kazım Manasır, Cahit Akay, Metin Özkardeş, Dr. Rahmi Bamyacı ve eşleri, 1981 yılında gerçekleştirilen gecede buluştular.


DENİZLİ’Yİ UÇURAN ADAM: RACİ VOLKAN
Türk Hava Yolları Denizli Temsilciliğini uzun yıllar yürüten Raci Volkan, daha sonra Çardak Havaalanı Uçuş Sorumlusu oldu. Yoğun ve yorucu bir iş temposu olan Raci Volkan, buna rağmen kendisine ve ailesine de zaman ayırmayı bilirdi. Volkan ve beraberindekiler, katıldıkları geceye renk veren sanatçıyı dikkatle dinliyor, stres atıyor. Bu arada Raci Volkan Bodrum’da Name Sitesi’nde emekliliğin tadını çıkarıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı