REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

27 Aralık 2017 Çarşamba

Arşivlerden derlediğimiz fotoğraflarla Geçmiş Zaman Olur Ki devam ediyor. Bu hafta yine birbirinden ilginç konuklarımız var.


DOKTOR VE EŞİ PİSTTE
Ürolog Dr. Rasim Onur ve eşi Nesime Onur, katıldıkları bir davette kendilerini çalan müziğin ritmine kaptırdı ve bir anda kendilerini pistte buldu. Doktor ve eşi, nasıl dans edilir sorusuna yanıt olacak bir performans ortaya koydu.


HONAZ’IN İLÇE OLUŞU
Honaz 1987 yılında yapılan düzenlemeyle ilçe statüsü kazandı. Honaz’ın uzun süredir beklediği gelişmenin ardından milletvekilleri de ziyarete geldi. ANAP Denizli Milletvekilleri Aycan Çakıroğulları ve İsmail Şengün, ilçe halkının mutluluklarını paylaştı. Ziyarette kimler yoktu ki. İşte onlardan bazıları: Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Salih Bozbay, rahmetli gazeteci Kemal Tartılacı, Vali Yardımcısı Orhan Aykan.

 


ŞARKIYA ÖYLE GÜZEL EŞLİK ETTİLER Kİ
Denizli Ticaret Odası Muhasebe Sorumlusu Elmas Kızılelma ve eşi Edibe Hanım Denizli’nin en renkli simalarındandı. Katıldıkları her ortama renk katan Kızılelma Çifti, bu kez de katıldıkları bir davette sanatçının seslendirdiği şarkıya eşlik ettiler. Öyle güzel söylediler ki, sanatçıdan çok daha fazla alkış aldılar.


AFİYET OLSUN
Denizli’nin ünlü mimarların Yüksel Kaşıkçı ve ozalitçi Ali Halıcıgil’in Foto Cengiz’de kahve keyfi. Keyifli sohbetlerin merkezi olan Foto Cengiz, sık sık bu tür buluşmaların merkezi olurdu.


MAŞALLAH
Ahmet Serter’in oğlu Hasan Serter sünnet oluyor. Sünnet düğünü davetiyesinde kullanılan bu fotoğraf, yıllar sonraya anı olarak kaldı. Hasan Serter şimdi büyüdü, iş yaşamındaki yerini aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı