REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

1 Ağustos 2018 Çarşamba

Fotoğraflarla tarih yolculuğumuza devam ediyoruz. Yine sizlere çok özel kareler ve hikayelerini sunuyoruz.


RAHMETLE ANIYORUZ
Sanayici İsmail Uslu, Koru Motel’de oğlu için sünnet töreni düzenledi. Denizli’nin seçkin isimlerinin buluştuğu gecenin kahramanı hiç şüphesiz rahmetli İsmail Uslu oldu. Uslu’yu bir kez daha rahmetle anıyoruz.


MADALYA VALİ GÖKSU’DAN
Denizli’de en uzun süre valilik yapan isimdi Yusuf Ziya Göksu. Görev yaptığı dönem içinde renkli kişiliği ile tanınan Vali Göksu, bir ödül töreninde başarılı öğrenci madalyasını takıyor. Öğrenci Reha Arzu Bahtiyar. İlginç bir yaşam hikayesi olan Reha Arzu’yu Dr. Ayten Bahtiyar evlat edindi. Öğrenimine Denizli İş Eğitim Merkezi’nde devam eden Reha Arzu, yüzmede elde ettiği başarısı sonucu madalya almaya hak kazanmıştı.


GÖRÜŞMENİN KONUSU YARDIM
Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Avukat Hasan Himmetli ve Sanayici İsmet Dirik birlikte. Himmetli ile Dirik’in bu buluşmasında, bir yardım organizasyonunun temelleri atıldı.


MUTLULUĞUN RESMİ
Yeşilpınar Ailesi’nin en mutlu anlarından biri. Bu mutluluğun resmini çekmek ve içinde yer almak nasip oldu. Elektrik Mühendisi Raşit Yeşilpınar, Ergül Yeşilpınar ile yaşamlarını birleştirdi. Düğünün toplu fotoğrafında ise Yeşilpınar Ailesi bir araya geldi, geleceğe özel bir anı bıraktı. Fotoğrafta Çardak OSB Müdürü Mehmet Yeşilpınar, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevlilerinden Mahir Yeşilpınar, Cahit Barut, Ayşe-Cengiz Akhisar, Zeynep-Ahmet Yeşilpınar, Hazime-Bülent Özkan, Nilgün Yeşilkaya, anne Kamile Yeşilpınar, Çiğdem Yelişpınar yer aldı.


ATATÜRK STADI’NIN İLK HALLERİ
Denizli Atatürk Stadı’nın ilk yılları. Dönemin Belediye Başkanı Ali Marım ve ekibi, bir spor karşılaşmasını takip etmek üzere oradalar. Fotoğrafta yer alanlar ise, Veli Yıldırım, Osman Bey, Belediye Başkanı Ali Marım, İmar Müdürü Metin Höyük, Hesap İşleri Müdürü Ferit Uzun, İdris Tuncer, Günay Köroğlu, Ahmet Savaş Özdemir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı