REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

7 Ekim 2015 Çarşamba

denizli-cengiz-akhisar-gecmis-zaman-olur-ki-07-10-2015-h

Denizli iş dünyasının duayenleri ve eğitime katkılarıyla unutulmazlar arasına giren hayırseverler ile sizleri zamanda yolculuğa davet ediyoruz.

foto-1

ÇALIŞMAYA MOLA BİRAZ DA SOHBET
Yoğun çalışma temposundan sıyrılan (soldan sağa) Sezin Demireren, eşi İbrahim Demireren, Bekir Urganlıoğlu, eşi Canan Demireren, Berna Salgar ve eşi Gültekin Okay Salgar, bir yemekte buluşup sohbet etti.

foto-5

DUAYENLER
Bu fotoğraf karesindekiler Denizli iş dünyasının duayenleri. Bir gezide aynı masayı paylaşan (soldan sağa) Turhan Ülkü, Şeref Kiraz ve İlter Panayır ile hemen karşılarında Hüseyin Erikoğlu, Cengiz Erol ve Sabahattin Panayır anılarda kalan bu pozu verdiler.

 

foto-19

EĞİTİMİN NEFERLERİ
Bu fotoğraf karesindekiler denizli’de eğitimin neferleridir. Denizli Görme Engelliler Okulu’nun yapımını bağışlar ve düzenledikleri çeşitli etkinliklerle yaptıran bu ekip, halen okulun tüm ihtiyaçlarını da dernek vasıtasıyla karşılıyor. (Ayaktakiler) Tülay Sarılar, Saime Öztürk, Nimet Aydoğan, Aysun Nalbant, (oturanlar) Şeref Hazer, Cengiz Akhisar, Hasan Himmetli, İbrahim Özen, Nizamettin Kolbaşı.

foto-21

KAMEROĞLU’NA PLAKET
Kadir Kameroğlu… “Devlet gibi adam” diyoruz biz ona. Çünkü devletin yaptırmasını beklemeden eğitim kurumları başta olmak üzere Çivril’e ihtiyaç duyulan birçok hizmet binası kazandırdı. Yaptırdığı okullardan birisinin açılış töreninde dönemin Milli Eğitim Bakanı Hasan Celal Güzel kendisine plaket veriyor. Yanında eski ANAP Milletvekili Aycan Çakıroğulları var. Bu töreni takip eden gazeteci Kamil Abalı ve Tevfik Tortamış da bu karede yer alan arkadaşlarımız.

foto-2

ZORLU’NUN BASIN TOPLANTISI
Denizli’den çıkıp Türkiye’nin önde gelen işadamları arasına giren ve farklı sektörlerde yatırımları olan Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu, ağabeyi Zeki Zorlu ve şirketin üst düzey yöneticileri bir basın toplantısında soruları yanıtlıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı