REKLAMI GEÇ

Bakanlar ve Başkan Zolan yaylada kartopu oynadı

Bakanlar ve Başkan Zolan yaylada kartopu oynadı

Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nu ağırladı. Ramazanoğlu ve Eroğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, beyaza bürünmüş yaylada kartopu oynayıp çocuklar gibi eğlendiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Şubat 2016 Pazar, 18:45

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Pamukkale Üniversitesi’ndeki törenle yaptıkları toplu açılışın ardından Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda incelemede bulundular.

Karla kaplı yaylaya gerçekleştirilen geziye Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar, Vali Şükrü Kocatepe, AK Parti milletvekilleri Şahin Tin ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ve AK Parti İl Başkanı Necip Filiz de katıldı. T

Ramazanoğlu ve Eroğlu, teleferik ile çıktıkları Bağbaşı Yaylası’nda vatandaşlarla sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdiler. Bu arada iki bakan ile Başkan Zolan, kartopu oynadı. Zolan, gezide Ramazanoğlu, ve Eroğlu’na tesisleri gezdirerek, bilgi verdi. Tesisi beğenen Eroğlu, “Denizli’de 1.400 metre rakıma 6 dakikada ulaşabiliyorsunuz. Muhteşem Denizli manzarası ve akabinde Bağbaşı Yaylası” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı