REKLAMI GEÇ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli’de

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Denizli’de

Denizli’yi en fazla ziyaret eden lider olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün bir kez daha kente geliyor. Erdoğan’ın programında İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlunun nikahı ve toplu açılış töreni var. Erdoğan’ın ilçe belediye başkan adaylarını açıklayacağı etkinlik ise son anda programdan çıkarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2018 Cumartesi, 12:30

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün bir kez daha Denizli’yi ziyaret edecek.

ÇARDAK HAVAALANI’NA İNECEK
Cumhurbaşkanı Erdoğan saat 14.00 sıralarında Çardak Havaalanı’na iniş yapacak. Erdoğan, buradan helikopter ile eski Ekonomi Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci’nin nikahına katılmak üzere EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ne geçecek.

NİKAH TÜRKİYE’Yİ BULUŞTURACAK
Eski Ekonomi Bakanı, AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nihat Zeybekci’nin oğlu Atilla Şükrü Zeybekci’nin nikahı Türkiye buluşturacak. Nikaha Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri katılacak.

DELİKLİÇINAR’DA AÇILIŞ OLACAK
Cumhurbaşkanı Erdoğan, genç çiftin nikahına şahitlik ettikten sonra karayolu ile toplu açılış töreninin gerçekleştirileceği 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’na geçecek. Erdoğan’ın geçişi sırasında güzergah üzerinde geniş güvenlik önlemi alınacak.

YATIRIMLARI HİZMETE AÇACAK
Erdoğan’ın Delikliçınar’daki toplu açılış töreni programa göre saat 15.00’de başlayacak. Erdoğan önce alanda toplananlara seslenecek, ardından da 1 milyar 348 milyon 726 bin lira değerinde 275 projenin açılışını gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış töreninden sonra kentten ayrılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı