REKLAMI GEÇ

“Her zaman halkımızla birlikteyiz”

“Her zaman halkımızla birlikteyiz”

AKP Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan, seçimden seçime halkı hatırlayan partilerden olmadıklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 2 Nisan 2010 Cuma, 16:54

Her hafta bir milletvekilinin katılımıyla, partide vatandaşlarla bir araya geldiklerini, ev, iş yeri ve hasta ziyaretleri yaptıklarını ifade eden AKP Merkez İlçe Başkanı Erdoğan, “Her hafta bir milletvekilimizin katılımı ile parti binamızda halkımızla bir araya geliyoruz, ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Haftanın diğer günlerinde de parti yönetim kurulumuzdan bir arkadaşımız, il ve merkez ilçe teşkilatımıza gelen vatandaşlarımızla görüşüyor. Sorunlarını, isteklerini ve beklentilerini not ediyor. Biz bunları yaparken oy kaygısı gütmüyoruz. Halkımızın sürekli yanlarında olduğumuzu hissetmesini istiyoruz. İlin siyasetçileri olarak, halkımızın mutlu gününde de üzüntülü gününde de onların yanındayız. Bu özelliğimiz de bizi diğer siyasi partilerden ayırıyor. Halkımız da bizim bu samimi davranışımızı destekliyor” dedi.

“Sevgiyle karşılanıyoruz”
Geçen hafta Atalar Mahallesi’ne, hastaneye ve iş yerlerine yapılan ziyarette, kendilerine AKP Denizli Milletvekili-TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mehmet Yüksel’in de eşlik ettiğini dile getiren AKP Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan, “İl merkeze bağlı 79 mahallemiz, 8 beldemiz ve 17 köyümüz var. Buraların tamamında mahalle temsilcilerimiz olduğu gibi, sokak temsilcilerimize kadar tüm teşkilatlanma çalışmalarımızı tamamladık. Mahalle ve sokak temsilcilerimizden gelen bilgiler doğrultusunda hasta ziyareti yapacağımız, ev ve iş yeri ziyaretlerinde bulunacağımız adreslerimizi tespit edip, ev sakinlerinden randevu alıyoruz. Onlarında en uygun oldukları zamanda, ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bizim örf ve adetlerimizde misafire hürmet etmek, en güzel şekilde ağırlamak çok önemli. Gittiğimiz evlerde de saygı ve sevgiyle karşılaşıyoruz. Halkımızla ev sakinleriyle sohbet ediyoruz. İsteklerini beklentilerini soruyoruz. Varsa taleplerini not edip, il yönetimine, ilgili kurum ve kuruluşlara bildiriyoruz. Sorunların da takipçisi oluyoruz” dedi.

İlgi artıyor
Yaptıkları ziyaretlerle, partiye gelip gidenlere gösterilen ev sahipliği nedeniyle insanların AKP’ye olan ilgisinin ve sevginin, her geçen gün arttığını belirten AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel de, “Halkımızın bizlere olan ilgisi ve sevgisiyle daha çok çalışıyoruz. Halkımıza hizmet etmek için bu görevlere aday olduk, onların oylarıyla da mecliste görev yapıyoruz. Her hafta bir milletvekilimizle farklı mahalle, belde, köy ve ilçelere gidiyoruz. Bugüne kadar tüm Denizli’yi defalarca dolaştık, halkımızla bir araya geldik. Seçimden seçime köye beldeye gidenlerden olmadık. Bizim samimiyetimizi ve çalışma azmimizi gören halkımızda bize ilgisini ve sevgisini hiç esirgemiyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı