REKLAMI GEÇ

Kızlı-erkekli “Dombra” halayı

Kızlı-erkekli “Dombra” halayı

Ak Parti’nin seçim müziği olan ve kazak sanatçı Aslanbek Sultanbekov’un “Kullanamazsınız” itirazına neden olan “Dombra” bu kez tartışmanın dışında bir konuyla gündeme geldi. Denizli’de Ak Parti’nin düzenlediği bir etkinlikte, Pamukkale Belediye Başkan Adayı ve İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin’in de aralarında bulunduğu bir grup partili, “Dombra” müziği eşliğinde halay çekiyor. Partililerin ve Gürlesin’in çok eğlendiği görülen görüntüler, sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

/ DENİZLİHABER / 24 Şubat 2014 Pazartesi, 15:43

Uğur Işılak’ın, sözlerini değiştirerek, Ak Parti’nin seçim müziği olarak uyarladığı, kazak türküsü Dombra ile ilgili tartışmalar devam ederken, Ak Partililer, bu güzel melodilerin tadını çıkarmaya başladı bile. 

Ak Parti’nin Denizli’de düzenlediği bir etkinlikte, Işılak’ın uyarladığı versiyonuyla çalınan Dombra, salondakileri coşturdu. Kendilerini sahneye atan partililer, son günlerin en tartışmalı şarkısı eşliğinde halay çekmeye başladılar.

Halay çekenler arasında Ak Parti’nin Pamukkale Belediye Başkan Adayı ve İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Gürlesin de var. Coşku o kadar zirvede ki, halaya katılanların oldukça eğlendikleri görülüyor. Bu görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor.

Yorumlar

mgerin   -  Bağlantı 19 Mart 2014, 00:02

hiç yakıştıramadım hüseyin beye ve yanındakiler yazık yazık

Ayten   -  Bağlantı 26 Şubat 2014, 21:30

Gürlesin daha makama geçmeden değişti.

ASİYE OZEL   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 19:53

HİÇ YAKIŞMAMIŞ BİZ SİZİ HALAYLARLA DEĞİL DUALARIMIZLA BAŞA GEÇMENİZİ İSTİYORDUK.DİĞERLERİNDEN FARKINIZ KALMADI.YAKIŞTIRAMADIM.

Pes   -  Bağlantı 25 Şubat 2014, 08:25

Hayretle izledim,nerdennnn nereyeeeee duyrulur!…

selamaga   -  Bağlantı 24 Şubat 2014, 21:57

yahu bunlar pamukkaleyi nasıl yönetecek allahım akıl fikir ver haber başlığı şöyle atılabilirdi gürlesin gürlemiş 🙂

psg   -  Bağlantı 24 Şubat 2014, 18:19

ne alakasi var çalmayla’ritm bu’ulkuculerin bu muzikle korkulari depreşti’saniyolar ki oylar akp ye kayacak’kendleri de misilleme bi dombra buldular’hey allahm’ucuz siyaset’ucuz insanlar ve düşünceleri’neyse adamlar kurtlarini dökmüş’en azindan başkalari gbi yumruk atip kufretmiyolar’birileri daha halay çekecek aday bulamiyo”adamlarn oynamalari hakli

ssg   -  Bağlantı 24 Şubat 2014, 17:03

müziğide çaldılar ya helal olsun valla.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı