REKLAMI GEÇ

Ramazanoğlu: Bütçenin sosyal yöne güçlü

Ramazanoğlu: Bütçenin sosyal yöne güçlü

AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, kabul edilen 2018 bütçesini değerlendirdi. Ramazanoğlu, Sağlığa 127 milyar liralık pay ayrıldığını belirterek, bunun 2002 bütçesinin tamamından büyük olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Aralık 2017 Pazar, 14:04

762,8 milyar olarak belirlenen 2018 bütçesinin sosyal yönüyle de çok güçlü olduğunu ifade eden Ramazanoğlu, eğitime 134, sağlığa ise 127 milyar liranın ayrıldığını söyledi.

Ramazanoğlu, “Böylece sosyal harcamaların, 2018 bütçesinin üçte birinden fazla olduğunu görüyoruz. 2018’de sadece sağlığa ayrılan Bütçe, 119 milyar olan 2002 bütçesinin tamamından büyük. Bu da sosyal bir devlet olma anlayışının en somut halidir. Geçmiş yıllarda olduğu gibi önümüzdeki yıllarda da ülkemizi gelecekte daha başarılı nasıl yaparız, daha ileri nasıl taşırız düşüncesiyle var gücümüzle ‘durmak yok yola devam’ diyerek çalışıyoruz. Aynı zamanda güçlü ekonomisiyle adından söz ettirmeye devam eden bir ülke olmayı sürdüreceğiz. Türkiye artık imrenilen bir ülkedir. Türkiye’nin ekonomik gidişatını olumsuz göstermeye çalışanlara inat gencimizle, kadınımızla yeni iş imkânlarıyla, teşviklerle yolumuza devam edeceğiz. 2018 yılı yatırım ve ihracata dayalı bir büyüme hedeflediğimiz hizmet yılı olacak” dedi.

AK Parti iktidarları olarak 16. bütçeyi yaptıklarını hatırlatan Ramazanoğlu, “Bu yetkiyi bize veren milletimize şükranlarımızı sunuyoruz. TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen 2018 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı’nın ülkemiz, milletimiz, demokrasimiz ve ekonomimiz adına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı