REKLAMI GEÇ

Tin’den teşkilata “Kahraman olun” mesajı

Tin’den teşkilata “Kahraman olun” mesajı

AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, ilçe teşkilat başkanları, ilçe seçim işleri başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları seçim ve teşkilat başkanlarına seslenerek, “7 Haziran’da yapılacak seçimlerde tarih yazalım. Hepiniz de birer kahraman olun” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 14:03

Türkiye genelinde 7 Mart 2015 tarihinde aynı anda gerçekleşecek “Sandığa Sahip Çıkıyoruz” toplantısı öncesinde parti binasında ilçelerden gelen teşkilat mensupları ile bir araya gelen AK Parti Denizli İl Başkanı Şahin Tin, “7 Haziran’da yapılacak seçimlerde tarih yazalım. Hepiniz de birer kahraman olun” mesajı verdi.

denizli-ak-parti-sahin-tin-ic

İl Başkan Yardımcısı Abdullah Şencan, İl Başkan Yardımcısı Birtan Şahan, İl Başkan Yardımcısı İl Sekreteri Ersin Topoğlu, İl Başkan Yardımcısı Halil Turan’ın da katıldığı toplantıda, ilçe teşkilat başkanları, ilçe seçim işleri başkanları, ilçe kadın ve gençlik kolları seçim ve teşkilat başkanları yer aldı. Toplantıda teşkilat mensuplarına uyarılarda bulunmayı ihmal etmeyen Başkan Tin, “Seçimlerde genel başkanımız, il teşkilatlarımız kadar ilçelerde de sizlerin yaptığı çalışmalar son derece önemlidir. İlçe teşkilatlarının yaptığı çalışmalar belirli bir disiplin içinde olması gerekiyor. Bu disiplin de beraberinde başarı getiriyor” dedi.

“Şahin Tin’in başkanlığındaki ekipte yer alarak tarih yazın ve birer kahraman olun” ifadesini kullanan Başkan Tin, “7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25. Dönem milletvekili genel seçimleri öncesinde sandık alanındaki seçmenlerimizin sandık yönetin kurulu tarafından ziyaretlerin planlanması çok nem arz etmektedir. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, genel seçimlerde Denizli için yüzde 60 oy oranı istedi. Bizler de teşkilat olarak yüzde 60 oy, Denizli için 5 milletvekili ülke genelinde de 400 milletvekili çıkmasını sağlama adına yoğun bir çalışma döneminde giriyoruz. Bu hedeflerimizi gerçekleştirerek tarih yazabilir, her birininiz birer kahraman olabilirsiniz. Bunun için bizler sizlere inanıyoruz. Sizler de inanın. Türkiye, yeni bir sürece giriyor. Yeni Türkiye için şanlı yürüyüşümüz başlamıştır. Sandık ve mahalle anlamında varsa eksikliklerimizi en kısa zamanda tamamlayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

hakan   -  Bağlantı 5 Mart 2015, 20:53

eksikleriniz yanlış kurduğunuz il ve ilçe yönetimleri sn başkan.inanmıyorsanız tek tek inceleyin kaç nitelikli siyaset yapabilen insan var. 8 haziranda görün eksiklerinizi ya da.ülkede % 50yi,denizlide 3 vekili bulursanız yatın kalkın dua edin….!

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı