REKLAMI GEÇ

Zeybekci’den kafa karıştıran sözler

Zeybekci’den kafa karıştıran sözler

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hakkari Yüksekova’da 3 askerimizin şehit edildiği olayla ilgili ilginç açıklamalar yaptı. Zeybekci, “Yavrularımızı şehit eden hainler, terörist olacak kadar bile onurlu değildir” dedi. Zeybekci’nin “onur” ve “terörist” ifadeleri arasında kurduğu bağlantı kafa karıştırdı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2014 Pazar, 15:48

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Samsun’da partisinin İl danışma Meclisi toplantısına katıldı. Gündemin en sıcak konusu olan Hakkari Yüksekova’da 3 askerimizin şehit edildiği hani saldırıyla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Zeybekci’nin sözleri kafa karıştırdı.

TERÖRİST OLACAK KADAR ONURLU OLMAK!
İşte Zeybekci’nin o sözleri: “3 tane yavrumuz, 3 tane ciğerparemiz şehit edildi. 3 tane kardeş kanı aktı. Bu topraklarda sebebi ne olursa olsun, vesile olan veya sonuçlarına katlanan her kim olursa olsun, ne şekilde olursa olsun yere düşen her can bizim canımızdır. Akan kan kardeş kanıdır. Bunu yapanlarda bu milletin birliğine, dirliğine, vatanına, bayrağına, maneviyatına, bağımsızlığına, bütün kutsal değerlerine, insanlığa ve insanlık onuruna kast eden hainlerdir. Bunların insanlıklarla bir alakası olamaz. Teröristin bile bir gururu olur. Teröristin bile bir onuru olur. Ama emanet diye bir şey vardır. O coğrafyadaki kardeşlerimize emanet edilerek şehirde sivil olarak, savunmasız bir şekilde dolaşan yavrularımıza hain şekilde saldırıp onları şehit eden hainler terörist olacak kadar onurlu bile değildir.”

Yorumlar

denizlili   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 10:08

teröristlere onurlu demiş. vay bee

vatandaş osman   -  Bağlantı 27 Ekim 2014, 00:02

SAYIN BAKANIM, LAFLA PEYNİR GEMİSİ YÜRÜMÜYOR.ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKIYOR.AÇILIM SÜRECİ İÇERİSİNDE DAHA NE KADAR ŞEHİT VERECEĞİZ.

horoz   -  Bağlantı 26 Ekim 2014, 21:40

Pkk onurlu bunu yapanlar onursuz diyor galiba
malum teröristlere toz kondurmuyorlarya

meşcere   -  Bağlantı 26 Ekim 2014, 18:43

”Terörist olacak kadar bile onurlu değiller.”Onur,Fransızca’dan dilimize geçen bir kelime.”Şeref,haysiyet ve vakar,karşılığı olarak kullanılıyor.Teröristin şerefi,haysiyeti olmaz.Bakan yanlış bir cümle kurmuş.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı