REKLAMI GEÇ

Bu da “Para yabana gitmesin” listesi

Bu da “Para yabana gitmesin” listesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, ilginç bir icraata imza attı. Pamukkale İlçe örgütünü resmi internet sitesinden “Dayanışma Listesi” adıyla her meslek grubundan partililerin isimlerini yayınladı ve “CHP’lilerle çalışalım, para yabana gitmesin!” şeklinde özetlenebilecek bir çağrıda bulundu.

Fatih An / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2014 Pazartesi, 12:34

Cumhuriyet Halk Partisi, (CHP) Pamukkale ilçe örgütünün resmi internet sitesinde bir dayanışma listesi var. Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’nun yayınladığı listede, her meslek grubundan CHP’lilerin isimleri ve telefon numaraları yer alıyor.

KAYNAKLARIMIZ BİZDE KALSIN!
Liste ile birlikte CHP’lilere çağrı niteliğinde bir de mesaj var. Mesajda, “CHP Pamukkale İlçe Örgütümüz üyesi olan partililerimizle dayanışma içinde sosyal hayatta karşımıza çıkan ihtiyaçlarımızı, CHP çatısı altında gidermek ve CHP ailesi olarak yarattığımız katma değeri Cumhuriyetin ve Cumhuriyet Halk Partisinin aydınlık değerlerini benimseyen yol arkadaşlarımızla paylaşmak için; Gelin bir olalım. Kaynaklarımızın bu ülkenin menfaatlerine aykırı düşünceler içinde olan kişi veya grupların eline geçmesine engel olalım. Cumhuriyet Halk Partililer olarak birbirimizle kaynaşalım ve dayanışma içinde olalım” deniliyor.

DAYANIŞMA LİSTESİ BÜYÜYECEK
Avukat, doktor, mühendis, mali müşavir, çiftçi, esnaf, dişhekimi gibi birçok meslek mensubunun adının yer aldığı chppamukkale.org.tr sitesindeki listeye girmek isteyen CHP’lilerin de müracaat etmeleri halinde isimlerinin ekleneceği belirtildi.

Yorumlar

ahmet   -  Bağlantı 28 Nisan 2014, 16:37

Bu yaptıklarınızla ötekileştirmekle itham ettiklerinizden farkınız kalmaz. Birleştirmeye çalışın ayrıştırmaya değil.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı